Skip to main content

Glenn en Renske
Helpt u Glenn en Renske met de volgende stap?

Dansen - Latin
Glenn en Renske heeft in totaal
€ 4875 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 711
  Glenn en Renske
  Wognum
  Dansen
  Noord-Holland
  NK 2023 Nederlands kampioen 10- dans Under 21; Vice kampioen Youth latin, Youth 10- dans, NK 2023 Nederlands kampioen latin formatiedansen; 8e op WK formatiedansen, Rankingkampioen 2023: Latin Youth en Under 21, Ballroom Under 21 en 10-dans Youth én Under 21

Campagne statistieken

€ 25
0.83%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 25
Dag (en) verstreken
45
Dag(en) te gaan
126
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Glenn en Renske | Wij zijn Glenn (15) en Renske (17) uit Wognum. Onze grote passie is wedstrijddansen. Wij zijn een succesvol danspaar in ve....

Wij zijn Glenn (15) en Renske (17) uit Wognum.

Onze grote passie is wedstrijddansen. Wij zijn een succesvol danspaar in verschillende disciplines: latin, ballroom én latinformatie.

Ons partnership begon in 2021 en we hebben ondertussen al heel wat mooie prestaties behaald en voegen daar graag nog heel wat aan toe!

Individueel zijn we dit jaar Nederlands Kampioen 10-dans Under 21 en met het formatieteam geworden. Daarnaast zijn we vicekampioen Latin Youth, Latin Under 21 en 10-dans Youth. Ook mochten 5 van de 6 rankingbekers met ons meer naar huis.

We zijn allebei erg gedreven en zijn naast school en werk dagelijks uren op de dansvloer te vinden. We zijn altijd kritisch op onze prestaties en willen heel graag nog beter worden, zodat we Nederland ook internationaal goed kunnen vertegenwoordigen op mooie wedstrijden. 

De kosten die deze topsport met zich meebrengt, zijn aanzienlijk.  We zijn dan ook altijd op zoek naar - en zijn ontzettend dankbaar voor - liefhebbers die ons willen sponsoren. 

Uw bijdrage wordt gebruikt om onze techniek en choreo's naar een hoger niveau te brengen door het volgen van internationale trainingskampen, privé- en groepslessen van toptrainers en bootcamps en workshops.

 

Bedankt voor de support!
Glenn en Renske

Helpt u Glenn en Renske met de volgende stap?

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

45

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN - LATIN | NON-PROFIT


Wij zijn Glenn (15) en Renske (17) uit Wognum. Onze grote passie is wedstrijddansen. Wij zijn een succesvol danspaar in verschillende disciplines: la ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!