Skip to main content

Marco Molenaar
Helpt u mij om mijn wielerdroom waar te maken?

Wielrennen - Weg
Marco Molenaar heeft in totaal
€ 325 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 325
6.50%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 325
Dag (en) verstreken
164
Dag(en) te gaan
75
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Marco Molenaar | Ik ben Marco Molenaar en ik ben 17 jaar oud en kom uit Kampen. Ik heb een groot doel en als je een doel hebt en er echt voor....

Ik ben Marco Molenaar en ik ben 17 jaar oud en kom uit Kampen. Ik heb een groot doel en als je een doel hebt en er echt voor gaat, dan bereik je dit ook.

Drie jaar geleden had ik nog zwaar overgewicht. Ik woog meer dan 110 kg en was 13 jaar oud. Toen kwam corona en ging bij mij de knop om. Ik heb altijd al gefietst, maar door mijn overgewicht was het rijden bij een vereniging voor mij geen doen. Momenteel ben ik dan ook 183 en weeg ik nog maar 75kg! Ik had en heb een doel: profwielrenner worden.

Eerste doel was: afvallen. Alleen, zonder hulp ben ik gaan trainen. Ik had een pakket met trainingen gekocht, ik ging op mijn voeding letten en ik viel af. Later toen de sportscholen weer open waren, ging ik ook daarnaartoe, trainen, trainen, trainen. Mensen die mij een tijd niet hadden gezien, herkenden mij niet meer. Later kocht ik een mountainbike en daarop heb ik veel getraind op de paden rondom Holten en Kampen. Mijn eigen racefiets, die kwam er in 2022 bij.

Sindsdien heb ik meerdere trainingsdagen in de week.
Ik heb nu een eigen trainer die mijn trainingsschema maakt, ik heb een sportdiëtist die zich bezighoudt met mijn voeding en dat alles voor dat ene doel: PROFWIELRENNER WORDEN.

Het enige wat ik nog mis zijn personen/partijen die mij ondersteunen in het bekostigen van mijn sport. De kosten in deze sport lopen erg op. Voorbeelden van kosten zijn; Materiaal, trainingskampen, voeding, mijn coach etc. Ik hoop erg dat door middel van deze crowdfunding er mensen zijn die het leuk vinden om mij te supporten naar het grote doel, profwielrenner worden.
 
Bedankt voor de support!
Marco Molenaar

Helpt u mij om mijn wielerdroom waar te maken?

12

Donateur(s)

€ 325

Gedoneerd

164

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Ik ben Marco Molenaar en ik ben 17 jaar oud en kom uit Kampen. Ik heb een groot doel en als je een doel hebt en er echt voor gaat, dan bereik je dit o ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Beanca van boven € 10   Succes  
Tietie € 20   Succes Marco!  
Anonieme donateur € 25    
Lucie Molenaar € 20   Succes Marco! 
Quinten € 5    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!