Skip to main content

Lotte Groenen
Ik durf te dromen van goud!

Schaatsen - Langebaan
Lotte Groenen heeft in totaal
€ 1375 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 648
  Lotte Groenen
  Tilburg
  Noord-Brabant
  2e plaats IJsselcup Deventer 500-1500m (2023), 4e plaats NK Allround junioren A (2023), 1e plaats NK Supersprint junioren B (2022)
  https://www.speedskatingresults.com/index.php?p=18&s=56728

Campagne statistieken

€ 1200
100.00%
Donateur(s)
17
Gedoneerd
€ 1200
Dag (en) verstreken
926
Dag(en) te gaan
-864
Doelbedrag
€ 1200
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lotte Groenen | Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 17 jaar en ik ben op zoek naar s....

Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 17 jaar en ik ben op zoek naar sponsoren om mijn topsport schaatsdroom een beetje dichterbij te brengen.

Sinds 2021 maak ik als junior B deel uit van het KNSB Talent Team Zuid. Naast mijn grote passie langebaanschaatsen beoefen ik verschillende andere sporten om sterker te worden zoals wielrennen, krachttrainen, lopen en skeeleren.

Gemiddeld train ik 6 dagen per week en dat vaak ook nog 2 keer per dag. Naast het sporten besteed ik bijna al mijn tijd aan school. Ik zit nu in 5 Gymnasium en dat betekent dat de lesboeken ook meegaan wanneer ik op trainingskamp ga. Maar dat heb ik er graag voor over want ik wil in allebei het hoogste bereiken!

Schaatsen vind ik het allerleukste wat er is! Bij iedere training werk ik er altijd zo hard mogelijk aan om mijn techniek te perfectioneren. Zodra ik mezelf weer verbeter, ben ik heel trots en dan weet ik dat het nog harder kan! Het is zo vet om op eigen kracht op zo'n grote snelheid te kunnen komen. Dat geeft echt een kick!

Naast heel veel tijd kost topsport ook veel geld. Uiteraard voor schaatsen, maar denk ook aan contributie, een racefiets, gps en hartslaghorloge, onderhoud, schoenen, kleding, helmen en brillen.

Om de volgende stap te kunnen maken heb ik jouw hulp nodig! Mijn trainer adviseert me om custom schaatsen te nemen. Met deze op maat gemaakte schaatsschoenen kan ik nog meer druk uitoefenen op het ijs. 

Wil jij mij helpen om mijn droom om voor goud te gaan waar te maken?
Steun mij dan met een donatie! Dat kan al vanaf €5,- en ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn talent profiel ('+') en volg mijn prestaties! 

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen of bij evenementen. Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaats- of skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

Hartelijk dank!!

Met sportieve groeten,

Lotte Groenen

 

Bedankt voor de support!
Lotte Groenen

Ik durf te dromen van goud!

17

Donateur(s)

€ 1200

Gedoneerd

926

Dag (en) verstreken

€ 1200

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te bekijken! Ik ben Lotte Groenen, 17 jaar en ik ben op zoek naar sponsoren om mijn topsport ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Rob van der Pouw Kraan € 910   Hi Lotte, hopelijk helpt deze bijdrage je om jouw custom schaatsen aan te kunnen schaffen. Succes met je topsport en gymnasium combi! 
Marian Terra € 10   Gr aan je vader! Jaren geleden zei hij al ze gaat het redden, zet hem op.  
Anita Hayman € 10    
Hugo van Leeuwen € 100   Succes! Ik ga je volgen! 
Ysa Rakestraw € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.