Skip to main content

Kyvan Rietkerk
Ik durf te dromen van het spelen van Grandslams!

Tennis
Kyvan Rietkerk heeft in totaal
€ 3827 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 702
  Kyvan Rietkerk
  Zoetermeer
  Zuid-Holland
  Wereldranglijst ITF plek 155 januari 2022, Meerdere keren Nederlands Jeugd Kampioen, Deelname Europese Jeugd Kampioenschappen, Meerdere titels in ITF en Tenniseurope
  www.vriendenvankyvan.nl

Campagne statistieken

€ 2162
21.62%
Donateur(s)
29
Gedoneerd
€ 2162
Dag (en) verstreken
863
Dag(en) te gaan
-599
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Kyvan Rietkerk | Ik ben Kyvan Rietkerk en ben 17 jaar oud. Ik droom net als elke tennisser van het spelen van Grandslams.  Ik heb daar alles....

Ik ben Kyvan Rietkerk en ben 17 jaar oud. Ik droom net als elke tennisser van het spelen van Grandslams.  Ik heb daar alles maar ook alles voor over!

Ik train bij PURE Tennis (privetrainer Jeroen Joling) en bij House of Champions (fysieke trainer Hans Kroon). Ik zit al een aantal jaren in de Nationale Selectie van de KNLTB. 

Enkele belangrijke Nationale resultaten:

Nederlands kampioen U12 single 2017
Nederlands kampioen U12 dubbel 2017
2e plaats Nederlandse kampioenschappen U14 single 2019
Nederlands kampioen U14 dubbel 2019
Nederlands kampioen U16 single outdoor 2020
Nederlands kampioen U16 dubbel outdoor 2020
Nederlands kampioen U16 single indoor 2021
Nederlands kampioen U16 dubbel indoor 2021
2e plaats Nederlandse kampioenschappen U18 outdoor 2022
Nederlands kampioen U18  dubbel outdoor 2022

Ook heb ik mooie internationale ervaringen opgedaan door het spelen voor Nederland in de Summer Cups, Winter Cups en deelname aan de Europese Jeugd Kampioenschappen. Daarnaast heb ik vele mooie resultaten en titels in de Tenniseurope en ITF U18 toernooien behaald. Hierdoor ben ik in 2021 op de wereldranglijst t/m 18 jaar van plek 1731 naar plek 356 gestegen. 

Mijn belangrijkste doelen voor 2022 zijn verder te ontwikkelen op verschillende vlakken om zo nog sterker te worden en verder te stijgen naar top 100 om zo de hoofdschema's van de Junior Grandslams (U18) te halen.
 
In januari 2022 heb ik mijn stijgende lijn voort kunnen zetten en is mijn hoogste ranking 155 van de wereld! 

Om mijn doelen te realiseren moet ik dit jaar mijn trainingsuren (tennis fysiek en mentaal) opvoeren en ook veel internationale ITF Grade 1 en Grade 2 toernooien (hoogste ITF Juniors toernooien) spelen. Voor mij zijn deze toernooien een hele mooie kans om mijzelf te meten met top van de wereld. Het nadeel van deze ITF Grade 1 en 2 toernooien is dat ze over de hele wereld gespeeld worden en beperkt zijn in aantal. Ik heb bij deelname dus geen keuze meer voor zo goedkoop en dichtbij mogelijk. Hierdoor zullen mijn reis en verblijf kosten oplopen en wil ik ook graag vaker met mijn eigen travelcoach naar deze toernooien. Gezien het feit  dat ik dit jaar ook meer trainingsuren moet gaan maken zullen ook deze kosten omhoog gaan.

Uiteraard ben ik heel blij en dankbaar met mijn hoofdsponsor Babolat, die mij volledig steunt in materialen, rackets, schoenen en kleding. Ook ben ik heel dankbaar en blij met de ondersteuning van_ en sponsoring via Stichting Vrienden van Kyvan, mijn trainers, familie en vrienden. Door hun ondersteuning sta ik nu waar ik sta! 

Tennis is een hele dure sport, zeker als je het op topniveau wil beoefenen. Nu ik in de top 100 van de wereld wil komen, heb ik naast de bovenstaande ondersteuning en sponsoring extra financiële  middelen nodig.

Zo ben ik op het idee gekomen om deze campagne te starten in de hoop dat er particulieren, tennisliefhebbers, ondernemers of bedrijven zijn die mij financieel willen steunen om samen met mij te klimmen naar de top 100 van de wereld! 

Alle donaties zijn heel erg welkom. 
Iedereen die mij steunt zal ik via mijn facebook pagina vriendenvankyvan op de hoogte houden van prestaties. En u kunt desgewenst een vermelding krijgen op mijn website www.vriendenvankyvan.nl.
 
Met veel tennisgroeten,
Kyvan Rietkerk
 
Bedankt voor de support!
Kyvan Rietkerk

Ik durf te dromen van het spelen van Grandslams!

29

Donateur(s)

€ 2162

Gedoneerd

863

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Ik ben Kyvan Rietkerk en ben 17 jaar oud. Ik droom net als elke tennisser van het spelen van Grandslams.  Ik heb daar alles maar ook alles voor over! ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Martin Beijer TICKEN Typecursus € 97   Goed dat je doelen stelt. Succes! 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Kyvan, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
van der velden tweewielers € 100   beste Kyvan, wij wensen je veel succes met het najagen van je dromen. v.d. Velden Tweewielers 
ernst ter Meulen € 500    
Jeroen Nigten € 25   Heel veel succes kyvan! Goed om te zien dat je linkerhand nu goed aan de racket blijft bij de backhand…;)  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!