Skip to main content

Matthijs de Haan
Jouw hulp voor 14-jarige Matthijs de Haan met zijn dromen

Schaatsen - Langebaan
Matthijs de Haan heeft in totaal
€ 4341 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1343
  Matthijs de Haan
  Zevenhuizen ZH
  Zuid-Holland
  Ranking Jun C-500m: 2de (NL) 3de (Europa) 7de (Wereld), NK Jun C1: 5de - februari 2023
  www.matthijsdehaan.nl

Campagne statistieken

€ 3039
81.04%
Donateur(s)
26
Gedoneerd
€ 3039
Dag (en) verstreken
173
Dag(en) te gaan
-24
Doelbedrag
€ 3750
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Matthijs de Haan | Beste sportliefhebber, Erg leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik neem je kort mee in het sportieve leven van een 14-jarige....

Beste sportliefhebber,

Erg leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik neem je kort mee in het sportieve leven van een 14-jarige. Als je jong bent, is het vaak zoeken naar wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat bij je past qua hobby's. Dat is een ontdekkingstocht. Tijdens die ontdekkingstocht heb ik meerdere dingen onderzocht: Zwemmen, judo, voetbal, verzamelen, knutselen, vissen, gamen, zeilen, wielrennen en schaatsen. En ik heb het gevonden!

Wat ontzettend gaaf om op nationaal (NK's) en internationaal (European Youth Coutry Match) niveau te mogen strijden en vooruit te gaan. Het schaatsen is als met de paplepel ingegoten, zegt mijn vader altijd. Als 5-jarige met papa, mama en opa op de Rottemeren, sprintjes trekken, bochten oefenen en vooral tips krijgen, leren en proberen. Alles om beter te worden. Sinds dit jaar schaats ik bij het Gewest Zuid-Holland. En dat helpt. Wat een vooruitgang! De magische grens op de 500m doorbroken. Ben stiekem best trots op die 38-er en top 3 van Europa van de 14-jarigen. En ik voel dat er meer in zit. Ik train 4x per week op het ijs. Ieder weekend wedstrijden in Den Haag of Heerenveen. Waar ik nu sta? De eerste stap is kwalificeren. Niet alleen om de Nederlandse strijd aan te gaan, maar ook op Europees Niveau begin volgend jaar. Ik ben nooit écht tevreden, het kan altijd beter en daar werk ik keihard voor. 

Schaatsen is een wintersport. Ik ben ook gek op wielrennen in de zomer. In 2018 werd ik Nederlands kampioen. En in 2023 --> 2-de in de eindsprint. Volgend jaar bij de nieuwelingen van Westland Wil Vooruit. Ook zin in!

Alles voor het succes. De weg naar succes is niet eenvoudig. Trainingen, wedstrijden, reizen en uitrusting vereisen financiële middelen. En omdat ik nog jong ben, groei ik jaarlijks mijn schoenen, schaatsen, skeelers en inmiddels ook mijn fiets uit. Daarom is jouw hulp nodig. Door te doneren, help je een jonge atleet zijn potentieel te vervullen en zijn dromen na te jagen. Jouw bijdrage ondersteunt niet alleen mij, maar ook de toekomst van de Nederlandse sport.

Elke donatie, ook 5 euro, telt. Laten we samen een verschil maken in de Nederlandse sport en bijdragen aan een succesverhaal. Word vandaag nog een deel van mijn team! Help mij op weg naar Olympische glorie. Samen maken we het mogelijk! 

Groetjes, Matthijs

Bedankt voor de support!
Matthijs de Haan

Jouw hulp voor 14-jarige Matthijs de Haan met zijn dromen

26

Donateur(s)

€ 3039

Gedoneerd

173

Dag (en) verstreken

€ 3750

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste sportliefhebber, Erg leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik neem je kort mee in het sportieve leven van een 14-jarige. Als je jong bent, is het v ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Natureko BV € 1107   Heel veel succes!  
Blok Hoveniers € 100   Beste Matthijs, Onthoud altijd 1 ding, “Opgeven is geen Optie” 💪👌💪 
Familie Jobse € 25   Op naar Frankrijk 2030! Veel succes! 
Natureko BV € 1055   Heel veel succes! 
Z € 4   Fijne nacht he he he 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!