Skip to main content
Standaard Avatar

Kobe Smeets
Kobe naar het jeugd EK schaken in Praag

 • Talent Profiel
  ID : 1275
  Kobe Smeets
  Utrecht
  Utrecht
  geplaatst voor het WK (U16)

22

Donateur(s)

€ 890

Gedoneerd

6

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
89% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAKEN | NON-PROFIT


Hallo allemaal. Ik ben Kobe Smeets. Ik ben 16 jaar oud en ik woon in Utrecht. Na het succes van vorig jaar, is het me voor de tweede keer op rij gelukt om Nederlands Kampioen (onder 16) te worden. Vorig jaar heeft dit mij prachtige ervaringen op het WK in Italië gebracht dankzij velen van jullie.  Dit jaar mocht ik weer kiezen voor het EK of WK. Door veel onduidelijkheid rondom het WK heb ik gekozen voor het EK in Praag.  Het WK vorig jaar heeft mij veel dingen geleerd en heeft me nog meer m Lees het hele verhaal

Hallo allemaal. Ik ben Kobe Smeets. Ik ben 16 jaar oud en ik woon in Utrecht. Na het succes van vorig jaar, is het me voor de tweede keer op rij gelukt om Nederlands Kampioen (onder 16) te worden. Vorig jaar heeft dit mij prachtige ervaringen op het WK in Italië gebracht dankzij velen van jullie.  Dit jaar mocht ik weer kiezen voor het EK of WK. Door veel onduidelijkheid rondom het WK heb ik gekozen voor het EK in Praag. 

Het WK vorig jaar heeft mij veel dingen geleerd en heeft me nog meer motivatie gegeven om harder te trainen. Verder heb ik afgelopen jaar in de competitie mijn eerste meesternorm behaald; wat mij een stap dichter bij de IM-titel brengt. Het EK zal wederom weer een prachtige ervaring worden en ik hoop een heel erg goed resultaat neer te zetten, wat mij helpt met mijn verdere schaakontwikkeling. 

De eigen bijdrage is hoog. Daarom vraag ik jullie hulp. Vanwege de Crowdfunding van vorig jaar verwacht ik niet te veel, maar iedere bijdrage helpt enorm. Alvast heel erg bedankt aan iedereen!

 

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!