Skip to main content
Standaard Avatar

Jelena Ostojic
Meid Met een Missie : Steun Mijn Handbalreis naar Papendal!

 • Talent Profiel
  ID : 1658
  Jelena Ostojic
  Hoorn
  Noord-Holland
  3x Nederlands Kampioen en 9e op Open EK U16 in Zweden
  https://meidmeteenmissie.nl/

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

2

Dag (en) verstreken

€ 4500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Meid Met een Missie : Steun Mijn Handbalreis naar Papendal! Hallo allemaal, Ik ben Jelena Ostojic, 14 jaar oud en mijn droom is de top bereiken in handbal. Sinds mijn zevende speel ik bij Westfriesland SEW en ik train al ruim 1 jaar met de Oranje dames onder 16 en 18 en de Handbalacademie. Vanaf 1 juli 2024 neem ik deel aan het fulltime programma van de Handbalacademie op Papendal, wat een geweldige kans is voor mijn ontwikkeling. Waarom Steunen?Het intensieve programma helpt me om mijn talen Lees het hele verhaal

Meid Met een Missie : Steun Mijn Handbalreis naar Papendal!

Hallo allemaal,

Ik ben Jelena Ostojic, 14 jaar oud en mijn droom is de top bereiken in handbal. Sinds mijn zevende speel ik bij Westfriesland SEW en ik train al ruim 1 jaar met de Oranje dames onder 16 en 18 en de Handbalacademie. Vanaf 1 juli 2024 neem ik deel aan het fulltime programma van de Handbalacademie op Papendal, wat een geweldige kans is voor mijn ontwikkeling.

Waarom Steunen?
Het intensieve programma helpt me om mijn talenten door te ontwikkelen en me voor te bereiden op een succesvolle handbalcarrière. Ik zal ook mijn school voortzetten op het Beekdal Lyceum in Arnhem, waardoor ik doordeweeks op Papendal zal wonen. Deze reis brengt hoge kosten met zich mee voor verblijf, voeding, school, trainingsmateriaal en reiskosten. Via het Talentboek van Yvonne van Gennip ben ik een crowdfundingcampagne gestart om financiële steun te vinden. Jullie bijdragen kunnen een groot verschil maken en mij dichter bij mijn doel brengen. Jullie steun betekent dat ik me volledig kan focussen op mijn trainingen en school.

Hoe Kun Je Helpen?
In ruil voor jullie steun zal ik regelmatig updates geven over mijn voortgang via nieuwsbrieven met video's en foto's. Daarnaast kan ik bijdragen aan jullie reclame-uitingen en/of jullie noemen in mijn social media posts of wellicht andere ideeën. Laten we samen deze uitdaging aangaan. Steun mijn droom en doneer via mijn pagina op het Talentboek van Yvonne van Gennip. Elke bijdrage, hoe klein ook, helpt mij mijn doel te bereiken. De Handbal Academie duurt 4 jaar, dus ik zoek ook langdurige sponsors.

Alvast bedankt voor jullie steun en vertrouwen in mij!

Bij interesse kunt u ook een mail sturen naar:   .

Sportieve groet, 

Jelena Ostojic (Meid Met een Missie (M3)

www.meidmeteenmissie.nl