Skip to main content

Chris Berkhout
Met jouw hulp is de top binnen handbereik!

Schaatsen - Langebaan
Chris Berkhout heeft in totaal
€ 5 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1426
  Chris Berkhout
  Hauwert
  Noord-Holland
  Inline skaten: 10x Nederlands kampioen, EK 2022 goud en 2x brons. Deelname EK, WK 2023., Marathon: 2x 2e op NK jeugdmarathon. 2x podium bij de beloftendivisie.
  https://www.schaatsen.nl/nieuws/2022/september/chris-berkhout-na-juryklucht-per-whatsapp-naar-europese-titel/

Campagne statistieken

€ 5
0.14%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 5
Dag (en) verstreken
50
Dag(en) te gaan
130
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Chris Berkhout | Het gevoel van vliegen is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn passie voor schaatsen en skeeleren. Ik ben Chris Berkhou....

Het gevoel van vliegen is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn passie voor schaatsen en skeeleren. Ik ben Chris Berkhout, 17 jaar oud, en gedurende de wintermaanden schaats ik op de langebaan, neem ik deel aan marathons in de beloftendivisie en maak af en toe uitstapjes naar de topdivisie. 's Zomers vind je mij op skeelers, deelnemend aan wedstrijden door heel Europa. Wat mij het meest aantrekt in deze sporten is de sensatie van het scheuren door de bochten, de adrenaline die door mijn lichaam giert, en de diverse locaties over de hele wereld waar ik mijn sport beoefen.

Mijn meest trotse prestaties omvatten mijn Europese titel op skeelers, evenals mijn heerschappij als Nederlands Kampioen op elk onderdeel gedurende het jaar 2022. Hoewel ik nu voor het eerst in de landelijke beloftendivisie schaats, heb ik dit seizoen al twee keer het podium bereikt. In mijn recente topdivisiewedstrijd behaalde ik zelfs een indrukwekkende top 20 notering, waarbij ik een rondje voorsprong pakte.

Mijn dagelijkse training is gericht op het bereiken van de top, en deze zomer plan ik op eigen initiatief naar Colombia te gaan, waar de beste skeeleraars ter wereld vandaan komen. Om bij hun aan te sluiten zodat ik mij optimaal kan voorbereiden op de Europese en Wereldkampioenschappen, die plaatsvinden in Italië.

Om dit trainingskamp tot stand te brengen zijn aanzienlijke financiële middelen nodig. Daarom ben ik actief op zoek naar sponsors die mij kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van mijn dromen. Kunt u mij helpen om mijn ambitie te realiseren?

Met sportieve groet,

Chris Berkhout

Bedankt voor de support!
Chris Berkhout

Met jouw hulp is de top binnen handbereik!

1

Donateur(s)

€ 5

Gedoneerd

50

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Het gevoel van vliegen is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn passie voor schaatsen en skeeleren. Ik ben Chris Berkhout, 17 jaar oud, en geduren ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 5    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!