Skip to main content
Standaard Avatar

Chris Berkhout
Met jouw hulp is de top binnen handbereik!

Talentboek HaarlemTalentboek SchaatsenTalentboek Brabant

1

Donateur(s)

€ 5

Gedoneerd

187

Dag (en) verstreken

€ 1

Doelbedrag
500% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Het gevoel van vliegen is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn passie voor schaatsen en skeeleren. Ik ben Chris Berkhout, 17 jaar oud, en gedurende de wintermaanden schaats ik op de langebaan, neem ik deel aan marathons in de beloftendivisie en maak af en toe uitstapjes naar de topdivisie. 's Zomers vind je mij op skeelers, deelnemend aan wedstrijden door heel Europa. Wat mij het meest aantrekt in deze sporten is de sensatie van het scheuren door de bochten, de adrenaline die door mijn lich Lees het hele verhaal

Het gevoel van vliegen is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn passie voor schaatsen en skeeleren. Ik ben Chris Berkhout, 17 jaar oud, en gedurende de wintermaanden schaats ik op de langebaan, neem ik deel aan marathons in de beloftendivisie en maak af en toe uitstapjes naar de topdivisie. 's Zomers vind je mij op skeelers, deelnemend aan wedstrijden door heel Europa. Wat mij het meest aantrekt in deze sporten is de sensatie van het scheuren door de bochten, de adrenaline die door mijn lichaam giert, en de diverse locaties over de hele wereld waar ik mijn sport beoefen.

Mijn meest trotse prestaties omvatten mijn Europese titel op skeelers, evenals mijn heerschappij als Nederlands Kampioen op elk onderdeel gedurende het jaar 2022. Hoewel ik nu voor het eerst in de landelijke beloftendivisie schaats, heb ik dit seizoen al twee keer het podium bereikt. In mijn recente topdivisiewedstrijd behaalde ik zelfs een indrukwekkende top 20 notering, waarbij ik een rondje voorsprong pakte.

Mijn dagelijkse training is gericht op het bereiken van de top, en deze zomer plan ik op eigen initiatief naar Colombia te gaan, waar de beste skeeleraars ter wereld vandaan komen. Om bij hun aan te sluiten zodat ik mij optimaal kan voorbereiden op de Europese en Wereldkampioenschappen, die plaatsvinden in Italië.

Om dit trainingskamp tot stand te brengen zijn aanzienlijke financiële middelen nodig. Daarom ben ik actief op zoek naar sponsors die mij kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van mijn dromen. Kunt u mij helpen om mijn ambitie te realiseren?

Met sportieve groet,

Chris Berkhout

  • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
  • No reports posted yet!
  • Video's
    Afbeeldingen