Skip to main content
Standaard Avatar

Nielle Vroegh
Niëlle NiNi naar WK en EK Taekwondo

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1241
  Nielle Vroegh
  Veldhoven
  Noord-Brabant
  Begin 2024 al de Kwalificatie gehaald voor WK in Korea en eveneens voor Grand Prix voor junioren als 1e sportster van Nederland, Vanaf mijn start als junior (14 jaar) in januari t/m mei 6 internationale wedstrijden gedraaid en 6x een podiumplaats behaald. 1 GOUD, 3 zilver en 2 Brons…, Brons op WK en EK 2023, 10e plaats op EUROPEAN RANKING en minimaal de 24e plaats in de WORLD RANKING in de -68kg klasse., Tot nu toe 39 internationale podiumplaatsen waarvan 10 Goud en 16 Zilver

32

Donateur(s)

€ 1436

Gedoneerd

361

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
28.72% Gefinancieerd

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Ik ben Nielle NiNi en ik ben 13 jaar oud. Sinds mijn 5 jaar oud beoefen ik met veel plezier het onderdeel sparring in de Taekwondo sport. Vanaf het moment dat ik actief (12 jaar) de Internationale sparring ontdekte is het mijn grote passie en allergrootste hobby geworden. Ik ben een perfectionist die continu op zoek is naar uitdagingen die leiden naar verbetering van mijn prestaties. Momenteel heb ik de status “belofte” van het NOC/NSF en ben ik actief als Cadet Female. Ik ben als enigste Ca Lees het hele verhaal

Ik ben Nielle NiNi en ik ben 13 jaar oud. Sinds mijn 5 jaar oud beoefen ik met veel plezier het onderdeel sparring in de Taekwondo sport. Vanaf het moment dat ik actief (12 jaar) de Internationale sparring ontdekte is het mijn grote passie en allergrootste hobby geworden. Ik ben een perfectionist die continu op zoek is naar uitdagingen die leiden naar verbetering van mijn prestaties. Momenteel heb ik de status “belofte” van het NOC/NSF en ben ik actief als Cadet Female. Ik ben als enigste Cadet in Nederland geselecteerd, door de Taekwondo Bond Nederland, voor deelname aan het Wereldkampioenschap voor Cadetten van 26 augustus tot 1 september in Sarajevo. Daarnaast heb ik mijzelf (2x) geselecteerd voor deelname aan het Europees Kampioenschap, van 19-22 oktober in Belgrado.

Mijn medaille oogst 2022/2023 is ongekend hoog voor Nederlandse begrippen, maar ook voor Europa. Ik behaalde maar liefst 27 E1 of E2 podiumplaatsen. Van de 27 kampioenschappen, 19 finale wedstrijden in 18 landen. Ik behaalde 14 GOUD, 6 zilver en 9 Brons. Hierdoor sta ik op de EUROPEAN RANKING gerankt op de 1e plaats, cadets -55 kg, 2e plaats, cadets -176 cm (lengteklasse) en 6e plaats, cadets -59 kg. Daarnaast op de WORLD RANKING, 1e plaats cadets -55 kg (van JULI 2022 tot heden) en 5e plaats, cadets -59 kg.

 

Door deze ervaringen in Europa heb ik veel ervaring opgedaan. Maar nu is het moment om mij ook vertrouwd te maken met de Aziatische en andere mondiale wedstrijdmethoden. Mijn moeder en de sportclub helpen mij enorm op financieel gebied maar dit heeft inmiddels zijn beperkingen. Een groot deel van mijn wedstrijdkosten (vluchten, hotels etc. incl. voor mijn coach) voor deelname aan het WK en EK en ook de voorbereidingen op het WK en EK moet ik zelf bekostigen. Het is vooral van groot belang om “out off the box” te kunnen voorbereiden, maar ook deze internationale seminars moeten wij zelf zien te bekostigen.

Hopelijk vind ik via dit media sport-minded sponsoren die mij helpen mijn doelen te bereiken. Op korte termijn is het mijn doel daarnaast om vanaf 2024 als junior deel te nemen aan het EK en WK junioren en de Olympische Jeugdspelen in 2026. Op langere termijn wil ik op mijn 17e een goede start maken in de seniorenklasse om mijn doelstellingen te behalen, uiteindelijk op weg naar deelname aan een Olympische Spelen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op Instagram (nielle_tkdkoryosports) en FB profiel (Nielle NiNi) naar mijn profiel.

Groetjes en alvast bedankt, Niëlle NiNi

P.s. bekijk op de galerij de video van ZAPP Sport over mijn deelname aan het Dutch Open 2023, in Eindhoven

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Dini € 15 € 18 iDEAL via Mollie
  Hoonyeul Kim € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Whatsapp ladies🥋 € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Joseph Whelan € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Myron € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!