Skip to main content

Nielle Vroegh
Niëlle NiNi naar WK en EK Taekwondo

Taekwondo - Sparring
Nielle Vroegh heeft in totaal
€ 1436 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1241
  Nielle Vroegh
  Veldhoven
  Noord-Brabant
  BRONS WK CADETS, SARAJEVO 31 AUGUSTUS 2023...., 15 Goud op de Internationale Open Kampioenschappen van Estland, Polen, Letland, Boekarest, 2x Open Nederlands, Belgie, Oostenrijk en Luxemburg, Fujairah. 6 Zilveren en 9 Brons Daarnaast op hoger gerankte Kwalificering wedstrijden: Goud Presidents Cup, Zilver EK Clubs Championships en Zilver Multi European Games. Nationaal legde zij beslag op Goud Nederlands Kampioenschap -55kg (geen tegenstandster) en Goud tot-59kg. geselecteerd voor Oktober EK. 1e op worldranking -55 kg en 2e -59 kg. 1e op EK ranking tot 55kg.

Campagne statistieken

€ 1436
28.72%
Donateur(s)
32
Gedoneerd
€ 1436
Dag (en) verstreken
226
Dag(en) te gaan
-135
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Nielle Vroegh | Ik ben Nielle NiNi en ik ben 13 jaar oud. Sinds mijn 5 jaar oud beoefen ik met veel plezier het onderdeel sparring in de Taek....

Ik ben Nielle NiNi en ik ben 13 jaar oud. Sinds mijn 5 jaar oud beoefen ik met veel plezier het onderdeel sparring in de Taekwondo sport. Vanaf het moment dat ik actief (12 jaar) de Internationale sparring ontdekte is het mijn grote passie en allergrootste hobby geworden. Ik ben een perfectionist die continu op zoek is naar uitdagingen die leiden naar verbetering van mijn prestaties. Momenteel heb ik de status “belofte” van het NOC/NSF en ben ik actief als Cadet Female. Ik ben als enigste Cadet in Nederland geselecteerd, door de Taekwondo Bond Nederland, voor deelname aan het Wereldkampioenschap voor Cadetten van 26 augustus tot 1 september in Sarajevo. Daarnaast heb ik mijzelf (2x) geselecteerd voor deelname aan het Europees Kampioenschap, van 19-22 oktober in Belgrado.

Mijn medaille oogst 2022/2023 is ongekend hoog voor Nederlandse begrippen, maar ook voor Europa. Ik behaalde maar liefst 27 E1 of E2 podiumplaatsen. Van de 27 kampioenschappen, 19 finale wedstrijden in 18 landen. Ik behaalde 14 GOUD, 6 zilver en 9 Brons. Hierdoor sta ik op de EUROPEAN RANKING gerankt op de 1e plaats, cadets -55 kg, 2e plaats, cadets -176 cm (lengteklasse) en 6e plaats, cadets -59 kg. Daarnaast op de WORLD RANKING, 1e plaats cadets -55 kg (van JULI 2022 tot heden) en 5e plaats, cadets -59 kg.

 

Door deze ervaringen in Europa heb ik veel ervaring opgedaan. Maar nu is het moment om mij ook vertrouwd te maken met de Aziatische en andere mondiale wedstrijdmethoden. Mijn moeder en de sportclub helpen mij enorm op financieel gebied maar dit heeft inmiddels zijn beperkingen. Een groot deel van mijn wedstrijdkosten (vluchten, hotels etc. incl. voor mijn coach) voor deelname aan het WK en EK en ook de voorbereidingen op het WK en EK moet ik zelf bekostigen. Het is vooral van groot belang om “out off the box” te kunnen voorbereiden, maar ook deze internationale seminars moeten wij zelf zien te bekostigen.

Hopelijk vind ik via dit media sport-minded sponsoren die mij helpen mijn doelen te bereiken. Op korte termijn is het mijn doel daarnaast om vanaf 2024 als junior deel te nemen aan het EK en WK junioren en de Olympische Jeugdspelen in 2026. Op langere termijn wil ik op mijn 17e een goede start maken in de seniorenklasse om mijn doelstellingen te behalen, uiteindelijk op weg naar deelname aan een Olympische Spelen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op Instagram (nielle_tkdkoryosports) en FB profiel (Nielle NiNi) naar mijn profiel.

Groetjes en alvast bedankt, Niëlle NiNi

P.s. bekijk op de galerij de video van ZAPP Sport over mijn deelname aan het Dutch Open 2023, in Eindhoven

Bedankt voor de support!
Nielle Vroegh

Niëlle NiNi naar WK en EK Taekwondo

32

Donateur(s)

€ 1436

Gedoneerd

226

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Ik ben Nielle NiNi en ik ben 13 jaar oud. Sinds mijn 5 jaar oud beoefen ik met veel plezier het onderdeel sparring in de Taekwondo sport. Vanaf het mo ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Dini € 15   Heel veel succes Nielle🍀 maak je dromen waar liefs Jac en Dini 
Hoonyeul Kim € 50    
Whatsapp ladies🥋 € 15   Zo trots op jou! 
Joseph Whelan € 50    
Myron € 50   Heel veel succes 💪 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!