Skip to main content
Standaard Avatar

Isabelle van Elst
Ondersteun Isabelle van Elst op weg naar de Olympische Spelen van Milaan 2026

Talentboek SchaatsenTalentboek Amsterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1299
  Isabelle van Elst
  Amsterdam
  Noord-Holland
  Zilver ISU World Cup #6 Tomaszów-Mazowiecki (Polen) Division B 500 meter 2023, Brons World Cup #4 Calgary (Canada) Division B 1000 meter 2023, 8e European Championship 2023 Hamar (Noorwegen) Sprint (500/1000/500/1000), 14th World Championship 2023 1000 meter

25

Donateur(s)

€ 1758

Gedoneerd

300

Dag (en) verstreken

€ 23072

Doelbedrag
7.62% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors, Wie ben ik? Mijn naam is Isabelle van Elst, geboren Haarlemse, 25 jaar, met een dubbele nationaliteit: Belgische en Nederlandse. Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen avontuur te volgen: Als Belgische atleet, aangesloten bij het Noors nationaal team, mijn hoogst haalbare niveau laten zien op de Olympische Spelen van Milaan op zowel de de 500, 1000 en 1500 meter. Luister en bekijk mijn verhaal via een video gemaakt door de NOS Lees het hele verhaal

Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors,

Wie ben ik?

Mijn naam is Isabelle van Elst, geboren Haarlemse, 25 jaar, met een dubbele nationaliteit: Belgische en Nederlandse. Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen avontuur te volgen: Als Belgische atleet, aangesloten bij het Noors nationaal team, mijn hoogst haalbare niveau laten zien op de Olympische Spelen van Milaan op zowel de de 500, 1000 en 1500 meter.

Luister en bekijk mijn verhaal via een video gemaakt door de NOS! Klik dan op de volgende link: https://nos.nl/l/2458846

Ik ben als klein meisje begonnen met schaatsen op de ijsbaan van Haarlem bij de IJsclub Winterkoninkje met als bekroning van mijn jeugdperiode deelname aan de Viking Race en de Jeugd Olympische Spelen. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar het Regionaal Talentencentrum RTC Haarlem en daarna naar het schaatsteam Gewest Friesland. In 2020 slaagde ik erin om mijn schaatscarrière verder te ontwikkelen als professioneel schaatsster bij het team Worldstream-Corendon. Na een kleine twee seizoenen bij team Worldstream-Corendon te hebben geschaatst en het team werd opgeheven, deed zich een nieuwe kans voor via mijn tweede thuisland, België. In 2022 heb ik besloten mijn schaatscarrière verder te zetten onder de Belgische vlag en mij aan te sluiten bij het Noors nationaal Allround team (Skøtelandslaget) onder leiding van Bjarne Rykkje en Jonas Bekken. Door een gestructureerde weg richting de Olympische Spelen met meer focus op de middellange afstanden in een Allround ploeg hoop ik een grote progressie te laten zien op de 1000 en 1500 meter.

Het afgelopen schaatsseizoen resulteerde in een plek in de Belgische selectie voor deelname aan de World Cups, Europees- en Wereld Kampioenschap. Dankzij mijn deelname aan internationale wedstrijden heb ik heel veel progressie geboekt, ervaring opgedaan en twee Belgische records verbeterd. Nu ik op de goede weg ben en de resultaten van het harde trainen zichtbaar worden, wil ik er graag alles aan doen om uiteindelijk in 2026 mijn hoogst haalbare niveau te laten zien op de Olympische Spelen van Milaan.

Met deze campagne wil ik naast mijn zoektocht naar sponsors mijn weg richting de Olympische Spelen mogelijk maken en daar heb ik jullie steun voor nodig.

Waarom heb ik donaties nodig?

Voor komende winter heb ik een budget samengesteld voor alle kosten welke gemaakt moeten worden tijdens seizoen 2023-2024 voor reis- en verblijfskosten alsmede trainingskosten. Vanuit de Belgische bond is het nog onzeker wat er deze winter gefinancierd kan worden. Om deze reden ben ik op zoek naar financiële ondersteuning. Bijdragen van sponsors en donateurs zullen rechtstreeks gebruikt worden voor alle reizen en internationale wedstrijden.

Tegenprestaties

Om mijn waardering te tonen voor jullie steun, bied ik verschillende tegenprestaties aan. Dit kan variëren van persoonlijke bedankbriefjes, gesigneerde foto’s, zelfgebreide Road to Milano hoofdbanden, unieke ervaringen zoals een meet-and-greet of zelfs een exclusieve schaatsclinic. Als partner is het ook mogelijk om het logo van het bedrijf op mijn schaatskleding te drukken als schouder of been logo. Bent u geïnteresseerd in sponsoring als bedrijf, dan is het het makkelijkste om mij een mail te sturen naar het mailadres: . Dan neem ik persoonlijk contact met u op.

Het plan is om aangesloten te blijven bij de Noorse nationale ploeg tot en met de Olympische Spelen van 2026. Een nauwe samenwerking met de coaches zorgt ervoor dat wij het trainingsschema jaarlijks kunnen optimaliseren, met als doel in het jaar van de Spelen het optimale schema te kunnen volgen. Deze optimale langdurige samenwerking hoop ik ook bij mijn sponsors en donateurs te vinden, vertrouwen en geloof is hierbij voor mij van groot belang. Samen kunnen we de reis richting de Olympische Spelen realiseren. Ik hoop onze krachten te kunnen bundelen. Elke donatie brengt mij een stapje dichterbij, en ik kan niet wachten om mijn succes met jullie te kunnen delen. 

Dankjewel voor jullie vertrouwen en steun en het mede mogelijk maken van mijn Olympische droom!

 

Doneren vanuit het buitenland? Maak het bedrag over op IBAN bankrekeningnummer: 

NL29INGB0007666669 t.n.v. Yvonne van Gennip Talent Fonds en zet bij de opmerkingen mijn naam: Isabelle van Elst

Stuur hierna een email naar:  met de volgende informatie:

- Het overgemaakte bedrag: Welk bedrag heb je overgemaakt.

- Mijn naam: Isabelle van Elst

- Uw naam: Welke naam mag er bij de donatie of wil je anoniem blijven

- Een leuke tekst: Wilt u een leuke tekst bij de donatie achterlaten, zet deze dan ook in de email (kan niet bij een anonieme donatie)

Zodra de donatie is ontvangen wordt het geld meteen gedoneerd op mijn crowdfundcampagne! 

 

Donating from abroad? Please transfer the amount to the bank account IBAN:

NL29INGB0007666669, payable to Yvonne van Gennip Talent Fonds, and include my name in the comments: Isabelle van Elst.

Afterwards, send an email to: with the following information:

- The transferred amount: Specify the amount you have transferred.

- My name: Isabelle van Elst.

- Your name: Indicate the name to be associated with the donation or state if you wish to remain anonymous.

- A nice message: If you'd like to include a message with the donation, please include it in the email (not applicable for anonymous donations).

Once the donation is received, the funds will be immediately contributed to my crowdfunding campaign!

Thank you so much for the donation!

 

Faire un don depuis l'étranger? Veuillez transférer le montant sur le compte bancaire IBAN :

NL29INGB0007666669, au nom Yvonne van Gennip Talent Fonds, et mentionnez mon nom dans les commentaires : Isabelle van Elst.

Ensuite, envoyez un e-mail à : avec les informations suivantes :

- Le montant transféré : Précisez le montant que vous avez transféré.

- Mon nom : Isabelle van Elst.

- Votre nom : Indiquez le nom à associer au don ou précisez si vous souhaitez rester anonyme.

- Un message sympathique : Si vous souhaitez inclure un message avec le don, veuillez le mentionner dans l'e-mail (non applicable pour les dons anonymes).

Une fois le don reçu, les fonds seront immédiatement versés à ma campagne de financement participatif !

Merci beaucoup pour la donation !

 

Met sportieve groet,

Isabelle van Elst

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Piet € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Martin en Jacq. € 60 € 63 iDEAL via Mollie
  Stichting € 500 € 500 iDEAL via Mollie
  Adrie € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Karl € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen