Skip to main content

Sebastiaan van Teeffelen
Ondersteuning karate carrière Sebastiaan van Teeffelen

Karate - Sparring
Sebastiaan van Teeffelen heeft in totaal
€ 6250 opgehaald met 7 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 641
  Sebastiaan van Teeffelen
  Zwanenburg
  Noord-Holland
  2x 5e plaats Europese Jeugd Kampioenschappen, 3e, 2x 7e, 9e plaats Karate 1 Youth League, 7e plaats Wereld Jeugd Kampioenschappen

Campagne statistieken

€ 300
12.00%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 300
Dag (en) verstreken
32
Dag(en) te gaan
-24
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Sebastiaan van Teeffelen | Beste lezer, Mijn naam is Sebastiaan van Teeffelen (19) en ik woon samen met mijn ouders in Zwanenburg. Sinds dat....

Beste lezer,

Mijn naam is Sebastiaan van Teeffelen (19) en ik woon samen met mijn ouders in Zwanenburg. Sinds dat ik 7 jaar oud ben, doe ik aan wedstrijdkarate bij Karate Kenamju in Haarlem. Per 2018 ben ik daarnaast ook onderdeel van het Nederlands team én vertegenwoordig ik sinds 2019 Nederland op ieder EK en WK. Ik heb hierbij veel mooie momenten mogen meemaken met als absolute hoogtepunt mijn bronzen medaille in 2022 op het WK in de categorie onder 21 jaar -75kg. Bijna één jaar later behaalde ik de bronzen medaille op de World Combat Games, welke plaatsvond in Saoedi-Arabië in dezelfde categorie. Op dit toernooi werden alleen de beste 8 karateka’s over de hele wereld geselecteerd.

Ondanks mijn relatief jonge leeftijd, heb ik al een Europees en Wereldkampioenschap gevochten bij de senioren. Op 6 mei 2024 vertrek ik samen met het Nederlands Team naar Kroatië, om daar in actie te komen op mijn tweede Europees Kampioenschap senioren.

Om voor dit Europees Kampioenschap geselecteerd te worden, heb ik gevochten op de onderstaande wedstrijden:

 • Premier League Dublin
 • Lion Cup Luxemburg (2x 3de)
 • Serie A Cyprus
 • Polish Open (1e en 2e)
 • World Combat Games Saoedi-Arabië (3de)
 • Serie A Portugal
 • Youth League Italië
 • Serie A Griekenland (7de)
 • Europees Jeugd Kampioenschap (7de)
 • Youth League Dubai (5de)

Dit zijn allemaal wedstrijden in het buitenland. De kosten hiervoor bekostigen mijn ouders en ik. Om de kosten voor deze wedstrijden te bekostigen, werk ik achter de bar in een hotel in Amsterdam en verzorg ik karate clinics op basisscholen. 

Mijn doel is om op het Europees Kampioenschap senioren een podiumplek te behalen én om geselecteerd te worden voor het Wereld Jeugd Kampioenschap later dit jaar.

Wilt u mij helpen richting mijn ultieme doel om Europees Kampioen te worden? Dat kan door een donatie te doen op deze campagne. 

Bent/kent u een bedrijf die geïnteresseerd is in het sponsoren van mijn karate carrière? Neem dan graag contact op met mij.

e-mail: 

tel: 0684671248

 

Bedankt voor de support!
Sebastiaan van Teeffelen

Ondersteuning karate carrière Sebastiaan van Teeffelen

2

Donateur(s)

€ 300

Gedoneerd

32

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Beste lezer, Mijn naam is Sebastiaan van Teeffelen (19) en ik woon samen met mijn ouders in Zwanenburg. Sinds dat ik 7 jaar oud ben, doe ik aan weds ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 200   Beste Sebastiaan, mooie extra bijdrage voor Missie 1 voor 100!!! Top gedaan!  
Sport in Haarlem € 100   Mooi verhaal in ons magazine. Veel succes met jouw prachtige sport. Namens de supporters van Sport in Haarlem, www.sportinhaarlem.nl.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!