Skip to main content

Dejean Francees
Help Dejean op weg naar de TOP

Atletiek
Dejean Francees heeft in totaal
€ 885 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1143
  Dejean Francees
  Kralendijk
  Zuid-Holland
  6de in de 200m finale NK Atletiek 200m U18, 8ste in de 100m finale NK Atletiek 100m U18. In dit jonge kalenderjaar heb ik tijdens de Carifta Games op de Bahama’s in mijn 1e wedstrijd van 2023 mijn snelste tijd op de 200m gezet (22.18 sec.); daarmee bezit ik momenteel ook de snelste seizoentijd van NL in de categorie u20.

Campagne statistieken

€ 885
25.29%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 885
Dag (en) verstreken
403
Dag(en) te gaan
-333
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Dejean Francees | Hallo iedereen, Ik ben Dejean Francees, 17 jaar oud en kom uit Bonaire, Caribisch Nederland. Na diverse sporten te hebben....

Hallo iedereen,

Ik ben Dejean Francees, 17 jaar oud en kom uit Bonaire, Caribisch Nederland.

Na diverse sporten te hebben geoefend - waaronder tennis, tafeltennis en voetbal - heb ik uiteindelijk mijn favoriete sport gekozen en dat is atletiek. Ik doe de disciplines 100 & 200m sprint.

Afgelopen jaren ben ik letterlijk en figuurlijk gegroeid en mijn ambitie is om deze ontwikkeling door te zetten en uiteindelijk Olympisch kampioen te worden. Hiervoor is het nodig om regelmatig op trainingskampen te gaan en wedstrijden te lopen op Nederlandse bodem. Vanuit Bonaire is dit lastig en kostbaar, omdat ik elke keer moet reizen naar een trainingskamp of naar een wedstrijd. Dit kost ongeveer 5000 euro per jaar.

In juni 2022 heb ik voor het eerst aan het NK Atletiek junioren meegedaan met als resultaat 2 finale plaatsen op beide afstanden: een 8e plaats op de 100m en een 6e plaats op de 200m.

In dit jonge kalenderjaar heb ik tijdens de Carifta Games op de Bahama’s in mijn 1e wedstrijd van 2023 mijn snelste tijd op de 200m gezet (22.18 sec.); daarmee bezit ik momenteel ook de snelste seizoentijd van NL in de categorie u20.
Om op top niveau te komen en te blijven trainen, wil ik komende jaren ervaring opdoen door deel te nemen aan trainingskampen en grotere internationale wedstrijden (in Nederland of in Amerika).

Daarnaast wil ik weer deelnemen aan het NK Junioren in juni (Bergen op Zoom) en de limieten lopen om deel te nemen aan EKu20 in Jeruzalem.

Ik heb daarom financiële ondersteuning nodig en kan elke donatie goed gebruiken voor o.a. reiskosten, verblijf en alles wat verder nodig is om komende jaren mijn droom waar te maken.

Ik waardeer elke donatie, ook het delen van mijn ambitie via andere social media kanalen.

Alvast bedankt!

Instagram:
Email: 

 

Bedankt voor de support!
Dejean Francees

Help Dejean op weg naar de TOP

12

Donateur(s)

€ 885

Gedoneerd

403

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hallo iedereen, Ik ben Dejean Francees, 17 jaar oud en kom uit Bonaire, Caribisch Nederland. Na diverse sporten te hebben geoefend - waaronder tenni ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 150    
Angelique € 100   Veel succes Dejean! 
Ludwina Redtzer € 50   Heja heja Dejean! Exito! 
Remco € 25   Zettum op!! Topper!  
Karinne € 25   Hopi eksito!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!