Skip to main content

Sara Mouch
Op weg naar een kwalificatie!

Taekwondo - Sparring
Sara Mouch heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1095
  Sara Mouch
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  Nk, kwalificatie wk

Campagne statistieken

€ 500
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
417
Dag(en) te gaan
-363
Doelbedrag
€ 1000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Sara Mouch | Mijn naam is Sara Mouch, 20 jaar en ik kom uit Rotterdam. Naast dat ik een student ben op het HBO ben ik ook een taekwondo atlee....

Mijn naam is Sara Mouch, 20 jaar en ik kom uit Rotterdam. Naast dat ik een student ben op het HBO ben ik ook een taekwondo atleet. Ik beoefen taekwondo al sinds mijn negende en op mijn twaalfde heb ik mijn eerste internationale wedstrijd gedraaid. 

Ik zet me dagelijks volledig in om te ontwikkelen en om uiteindelijk mijn doel te kunnen behalen. Door mijn discipline en doorzettingsvermogen lukt het mij dagelijks om topsport en school te combineren en zo ver te komen, maar om mij dromen te kunnen waarmaken heb ik mijn optimale focus nodig en dit kan met uw hulp. 

Mijn doel is om me te kwalificeren voor het EK en WK. Ik werk hier super hard voor, zes dagen in de week en soms wel twee keer op een dag. Echter, om deel te kunnen nemen aan de kwalificatiewedstrijden kost veel geld.

Heel erg bedankt voor uw steun!

 

 

Bedankt voor de support!
Sara Mouch

Op weg naar een kwalificatie!

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

417

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Mijn naam is Sara Mouch, 20 jaar en ik kom uit Rotterdam. Naast dat ik een student ben op het HBO ben ik ook een taekwondo atleet. Ik beoefen taekwond ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!