Skip to main content

Nederlandse Dames Vier Zonder
Samen met de Vrouwen Vier zonder naar de World University Games in Chengdu (CHINA)

Roeien
Nederlandse Dames Vier Zonder heeft in totaal
€ 2321 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1165
  Nederlandse Vrouwen Vier Zonder
  Delft
  Roeien
  Zuid-Holland

Campagne statistieken

€ 2321
55.26%
Donateur(s)
47
Gedoneerd
€ 2321
Dag (en) verstreken
343
Dag(en) te gaan
-295
Doelbedrag
€ 4200
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Nederlandse Dames Vier Zonder | Over 6 weken vindt het World University Games (WUG) plaats in Chengdu, China. Van 27 juli t/m 7 augustus gaan....

Over 6 weken vindt het World University Games (WUG) plaats in Chengdu, China. Van 27 juli t/m 7 augustus gaan wij, Nienke, Anna, Annelouk en Floor, verenigd vanuit 4 verschillende Nederlandse Studenten Roeiverenigingen, namens Nederland naar China. Dit toonaangevende multisportevent is ’s werelds grootste sportevenement onder studerende topsporters en het op één na grootste sportevent in de wereld na de Olympische Spelen. Met maar liefst 18 verschillende sporten en meer dan 10.000 internationale deelnemers, gaan wij de strijd aan op het Chinese water in Chengdu!

 

Sinds begin mei zijn wij met z’n vieren kilometers aan het maken, zowel in binnen- als buitenland, op trainingen en wedstrijden. Een intense periode samen waarin we zowel fysiek en mentaal ons zullen klaarstomen om straks op 6 augustus tijdens de finale als eerste over de finish te komen.

 

Wij doen ons uiterste best om zo voorbereid als mogelijk af te reizen en schakelen daarom hulp in voor het financiële deel. Om onze vliegtickets naar China te bekostigen zijn wij op zoek naar vrienden, familie, kennissen en donateurs die hun steentje willen bijdragen aan ons avontuur! Uiteraard zijn wij heel dankbaar met elke donatie, groot of klein. Daarom willen we ook graag wat terug doen voor onze donateurs:

 

 • Elke donatie geeft toegang tot onze exclusieve supporters whatsapp groep waarin we jullie meenemen in onze reis
 • Doneer je minimaal 20 euro? Dan ontvang je een handgeschreven ansichkaart uit China!
 • Voor elke donatie boven de 100 euro nemen we een kleine verrassing mee uit Chengdu
 • De eerste donateur van 500 euro of meer krijgt (uit een selectie) een ingelijste foto naar keuze gemaakt door Sigrid Leerink (www.sigridleerink.com)

 

Wil je een plek bemachtigen op ons exclusieve trainingsshirt die wij vanaf half juli gaan dragen hier in Nederland en ook tijdens onze trainingsdagen in China, dan is dat mogelijk voor een donatie/sponsoring vanaf 1500 euro.

 

Natuurlijk staan wij ook open voor iedereen die ons op welke manier dan ook wil helpen. Neem dan vooral persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Nederlandse Dames Vier Zonder

Samen met de Vrouwen Vier zonder naar de World University Games in Chengdu (CHINA)

47

Donateur(s)

€ 2321

Gedoneerd

343

Dag (en) verstreken

€ 4200

Doelbedrag

DONATIE | ROEIEN | NON-PROFIT


Over 6 weken vindt het World University Games (WUG) plaats in Chengdu, China. Van 27 juli t/m 7 augustus gaan wij, Nienke, Anna, Annelouk en Floor, ve ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Mieke € 11   Succes Annelouk en Floor en de rest!  
Alexandra&Valentin Vulturu € 50    
Luc en Monique € 76   Annelouk en team, veel succes! 
Oda (RV De Hertog) € 15   Succes dames! 
Christine &Gerritjan € 100   Veel plezier & succes met elkaar! (Ben een beetje jaloers;-) lekker samen trainen en hard roeien ver van huis, mooie ervaring!)  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!