Skip to main content

Skoll ouderejaars
Skoll roeit op Henley

Roeien
Skoll ouderejaars heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1611
  Skoll ouderejaars
  Amsterdam
  Roeien
  Noord-Holland
  Top 6 Nederlands kampioenschap, 3 nederlandse titels
  https://skoll.nl/

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
11
Dag(en) te gaan
29
Doelbedrag
€ 8000

Crowdfunding Campagne voor Skoll ouderejaars | Door het harde werk en de grote successen van dit jaar, willen we met Ouderejaars Skøll het jaar afsluiten op de Henley ....

Door het harde werk en de grote successen van dit jaar, willen we met Ouderejaars Skøll het jaar afsluiten op de Henley Royal Regatta. Daar waar vele sporters ons voor zijn gegaan willen we dit ook met eigen ogen meemaken en laten zien wat we op internationale wateren waard zijn!

Dit kost alleen veel geld en naast 12x per week trainen en een studie is een bijbaan lastig. Daarom vragen we jouw steun. Zou je ons willen steunen door een bijdrage te leveren zodat het harde werk van afgelopen jaar wordt beloond met een mooie afsluiting?

Op Henley willen we starten in de dubbelvier (Mats van Sabben, Percijn van Haeringen, Nicolaas Dirkzwager en Sten Postma), de dubbeltwee (Joost van der Sluis en Jelmer Immeker) en de combinatie vierzonder (Friso Moerman).

Bedankt voor de support!
Skoll ouderejaars

Skoll roeit op Henley

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

11

Dag (en) verstreken

€ 8000

Doelbedrag

DONATIE | ROEIEN | NON-PROFIT


Door het harde werk en de grote successen van dit jaar, willen we met Ouderejaars Skøll het jaar afsluiten op de Henley Royal Regatta. Daar waar vele ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!