Skip to main content

Danique van Rooden
Dream it. Do it.

Schaatsen - Langebaan
Danique van Rooden heeft in totaal
€ 745 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1314
  Danique van Rooden
  Hillegom
  Zuid-Holland
  21e op NK supersprint 100 meter

Campagne statistieken

€ 745
24.83%
Donateur(s)
21
Gedoneerd
€ 745
Dag (en) verstreken
72
Dag(en) te gaan
49
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Danique van Rooden | Hi, ik ben Danique van Rooden, 17 jaar oud en ik schaats bij schaatsacademie Noord-West. Mijn liefde voor het schaatsen....

Hi, ik ben Danique van Rooden, 17 jaar oud en ik schaats bij schaatsacademie Noord-West.

Mijn liefde voor het schaatsen is begonnen op een zaterdagochtend in 2015. Dit was mijn allereerste schaatstraining, bij STS-KGM (Sassenheim). Ingepakt in een roze joggingbroek, een roze fleecejas, roze handschoenen en plastic combinoren aan mijn voeten reed ik over de baan. Aan het begin trainde ik 1 keer in de week. Het werd al snel steeds meer trainen. Vanaf 2019 ben ik echt begonnen met het rijden van wedstrijden. Ik sta nu in de winter 3 keer in de week op het ijs voor training, daarnaast alle bijbehorende trainingen en de wedstrijden in het weekend.

Ik heb het in dit team en op het ijs erg naar mijn zin en doe er alles aan om mezelf iedere keer weer te verbeteren.

Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding fysiotherapie op de Hogeschool Leiden en heb door het drukke schema van school, trainingen en wedstrijden geen tijd meer voor een bijbaantje. Mijn ouders zijn vanaf het begin af aan al mijn grootste sponsoren, maar ik zou graag aan een deel van de financiële kosten kunnen meebetalen!

Wat mij uniek maakt is dat ik een doorzetter ben met veel discipline en motivatie. Ik geef niet snel op en ga altijd tot het gaatje. Gefocust trainen is ook een van mijn sterke kanten.

Nu ik bij de baanselectie zit, kost het allemaal een stuk meer geld: contributie, trainingskampen, reiskosten, wedstrijdgeld, onderhoud van materialen en natuurlijk het materiaal zelf.

Mijn droom is om later in een commercieel team te schaatsen en daar heb je goed materiaal voor nodig. Daarom wil ik een spaarpotje om alle kosten te kunnen betalen en daarnaast te investeren in bijvoorbeeld nieuwe ijzers, nieuwe schaatsschoenen of nieuwe fietswielen.

Elk bedrag is welkom en kan mij helpen een betere schaatsster te worden!

Helpt u mij een stapje op weg om mijn dromen te behalen?

 

Bedankt voor de support!
Danique van Rooden

Dream it. Do it.

21

Donateur(s)

€ 745

Gedoneerd

72

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hi, ik ben Danique van Rooden, 17 jaar oud en ik schaats bij schaatsacademie Noord-West. Mijn liefde voor het schaatsen is begonnen op een zaterdagoc ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Michel van de zwarte bende € 25   Beste Danique Ga er voor en vergeet niet te genieten Je pa vertelt alle verhalen over je succes. En wij helpen Pa Rudi met fiets les 
Kees snip € 25    
Lia Jansen € 15   Succes met het waarmaken van je schaatsdroom! 
Remco van Zuijlen € 20   Zet ‘m op Danique. Succes met de combinatie van sport, school en plezier! Ik blijf je activiteiten op Strava volgen! 
Linda van der Lans € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!