Jaimy Kat
Europees kampioenschap Lille + Wereldkampioenschap Kazachstan

Jiu-Jitsu
Jaimy Kat heeft in totaal
€ 2515 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 643
  Jaimy Kat
  Zoetermeer
  Jiu-Jitsu
  Zuid-Holland
  Wereldkampioen 2021

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
24
Dag(en) te gaan
155
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Jaimy Kat | Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. Ik ....

Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen.

Ik heb al behoorlijk wat ervaring opgedaan met toernooien in Nederland en daar buiten. Voor de jiu-jitsu toernooien ben ik naar Duitsland, Griekenland, Roemenië, Bosnië en de Verenigde Arabische Emiraten geweest om deel te nemen aan internationale toernooien. Tot nu toe heb ik bijna altijd een podiumplek weten te bemachtigen. In september 2021 heb ik op het EK in Duitsland de bronzen medaille mee naar huis genomen. Op 4 november 2021 heb ik meegedaan aan het WK in Abu Dhabi, waar ik Wereldkampioen 2021 ben geworden. Ook ben ik in 2022 Europees Kampioen op Kreta geworden. In 2022 heb ik in Abu Dhabi nog een mooie bronze medaille weten binnen te halen.

Normaliter train ik 3 dagen per week bij Budoschool Yotosama in Zoetermeer. Daarnaast train ik wekelijks op Papendal. In de weekenden train ik ook regelmatig, als ik geen toernooien heb.

Ik beoefen mijn sport met heel veel plezier, maar het kost ook wel wat; het reizen, de hotels, trainingsstages, etc. Om het mogelijk te maken op hoog niveau te blijven sporten zoek ik sponsors die mij willen helpen mijn doel te bereiken, het beste uit mezelf te halen en mooie resultaten neer te zetten.

Daar heb ik uiteraard jouw hulp bij nodig.

Voor 2023 heb ik nog twee grote toernooien op de planning staan. 

Op 10 maart reis ik af naar Lille voor het Europees kampioenschap en op 21 augustus heb ik de Wereld Kampioenschappen in Kazachstan staan.

Bedankt voor de support!
Jaimy Kat

Europees kampioenschap Lille + Wereldkampioenschap Kazachstan

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

24

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | JIU-JITSU | NON-PROFIT


Ik ben Jaimy Kat en doe aan judo en jiu-jitsu. Sinds 2014 doe ik aan wedstrijdjudo en in 2017 is daar jiu-jitsu bij gekomen. Ik heb al behoorlijk wat ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!