Skip to main content

Gabriel Emmanuel
Gabriel Emmanuel op weg naar de Olympische Spelen

Atletiek
Gabriel Emmanuel heeft in totaal
€ 1646 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1015
  Gabriel Emmanuel
  Den Haag
  Zuid-Holland
  Wereld kampioen Tienkamp U20
  https://www.atletiek.nl/artikelen/wku20-dag-2-emmanuel-pakt-wereldtitel-tienkamp/

Campagne statistieken

€ 1646
47.03%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 1646
Dag (en) verstreken
485
Dag(en) te gaan
-366
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Gabriel Emmanuel | Hoi, Ik ben Gabriel Emmanuel en atletiek is mijn passie en de sport die ik mijn levensstijl heb gemaakt. Ik droomde er alt....

Hoi, Ik ben Gabriel Emmanuel en atletiek is mijn passie en de sport die ik mijn levensstijl heb gemaakt. Ik droomde er altijd al van de beste atleet ooit te worden en op mijn 12e wist ik zeker dat ik de meerkamp zou gaan doen.

Ik heb daar dan ook geen enkel spijt van, want ik ben in augustus dit jaar tijdens het WK Junioren in Cali, Colombia ben ik wereldkampioen in de tienkamp geworden. Dit was een fantastische ervaring en voor mij een seintje dat ik een stap dichter ben bij het realiseren van mijn droom. 

De titel winnen was de perfecte manier om een punt achter mijn junioren carrière te zetten. Vanaf 2023 neem ik het op tegen de senioren en als wereld junioren kampioen ben ik uitgenodigd mee te doen aan de grootste tienkamp wedstrijd van het jaar, de Hypomeeting, gehouden in Gotzis, Oostenrijk.


Dit jaar heb ik ook het EKu23 op de agenda staan waar ik uiteraard weer voor een Nederlandse medaille zal strijden. Dit toernooi zal een waardevolle krachtmeting en voorbereiding zijn voor het jaar van Olympische Spelen 2024 in Parijs.

Om mij optimaal voor te bereiden voor de Olympische Spelen is het essentieel om mee te doen aan grote internationale wedstrijden en te beschikken over benodigdheden van kwaliteit. Zo gaat het mij veel geld kosten vanwege het vele reizen en het verblijven in het buitenland. Een goede kwaliteit kogelstoot kogel, werpdiscus en werpspeer is nogal van belang op dit niveau, maar helaas beschik ik niet over dit materiaal en het zijn erg dure producten. Daarnaast heb ik wel 8 paar schoenen nodig per seizoen voor de tien verschillende onderdelen die ik beoefen. 

Om mijn droom waar te kunnen maken, vraag ik steun van sponsoren en donateurs. Al het steun is welkom en wordt van harte gewaardeerd!

Eventuele tegenprestaties hoor ik graag!

 

Bedankt voor de support!
Gabriel Emmanuel

Gabriel Emmanuel op weg naar de Olympische Spelen

23

Donateur(s)

€ 1646

Gedoneerd

485

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hoi, Ik ben Gabriel Emmanuel en atletiek is mijn passie en de sport die ik mijn levensstijl heb gemaakt. Ik droomde er altijd al van de beste atleet o ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Arne Dutour Geerling € 7    
Anonieme donateur € 100    
Talali Donateur € 7    
Carel Knoester € 22   Succes Gabriel met het waarmaken van je Parijs droom. 
Haya Leenards € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!