Skip to main content

Maaike Bennink
Gezocht: Support voor blind vertrouwen

Skiën - Alpine
Maaike Bennink heeft in totaal
€ 7007 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 916
  Maaike Bennink
  S-hertogenbosch
  Noord-Brabant
  goud Worldcup
  www.maaikebenninkfoundation.nl

Campagne statistieken

€ 425
2.13%
Donateur(s)
17
Gedoneerd
€ 425
Dag (en) verstreken
76
Dag(en) te gaan
149
Doelbedrag
€ 20000

Crowdfunding Campagne voor Maaike Bennink | Mijn droom, mijn visie. Ik ga door waar anderen stoppen. Maaike Bennink, dat ben ik. Een energieke ondernemer uit Den Bosc....

Mijn droom, mijn visie. Ik ga door waar anderen stoppen.

Maaike Bennink, dat ben ik. Een energieke ondernemer uit Den Bosch met een eigen sportmassagepraktijk en ik ben de oprichter van de Maaike Bennink Foundation. Als eerste Nederlandse slechtziende internationale wedstrijdskiester met Paralympische ambities, ben ik vastbesloten om grenzen te verleggen. Ik ga door waar anderen stoppen.

Toen ik van de ene op de andere dag vrijwel blind werd, leek mijn wereld te vervagen. Mijn carrière als verpleegkundige kwam abrupt ten einde, maar mijn geest bleef ontembaar. Ik transformeerde tot sportmasseur en ontwikkelde een nieuwe passie: skiën. Op de piste, waar ik volledig moet vertrouwen op mijn buddy, vind ik plezier, doorzettingsvermogen en een onverzettelijk geloof in mogelijkheden en visie.

Met mijn doorzettingsvermogen heb ik snel de top 10 van de wereldranglijst bereikt en goud verdiend op de Worldcup. Maar mijn ambitie is grenzeloos. In 2026 wil ik schitteren op de Paralympische Spelen in Milaan. Niet alleen om mijn eigen kracht te bewijzen, maar ook om anderen te inspireren over de kracht van blind vertrouwen en doorzettingsvermogen.

Om mijn dromen te verwezenlijken, heb ik jouw steun nodig. Het bekostigen van mijn buddy is cruciaal voor mijn deelname, en met jouw hulp kan ik mijn missie voortzetten: een voorbeeld zijn voor anderen, en laten zien dat het leven na een (visuele) beperking volop mogelijkheden biedt.

Jouw steun betekent de wereld voor mij! Help je mij mijn dromen te verwezenlijken en mijn missie te vervullen? Als blijk van waardering bespreek ik graag samen de verschillende tegenprestaties.

 Op naar de Winterspelen van 2026! Bedankt voor de support!

Bedankt voor de support!
Maaike Bennink

Gezocht: Support voor blind vertrouwen

17

Donateur(s)

€ 425

Gedoneerd

76

Dag (en) verstreken

€ 20000

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - ALPINE | NON-PROFIT


Mijn droom, mijn visie. Ik ga door waar anderen stoppen. Maaike Bennink, dat ben ik. Een energieke ondernemer uit Den Bosch met een eigen sportmassa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Ina nieuwold € 25   Succes  
Joey en fleur € 20   Zet hem op Maaike ! 
Anonieme donateur € 10    
Anonieme donateur € 20    
Expert Oss € 25   Fantastisch dat je dit op deze manier bereikt hebt en tevens een inspiratie bent voor velen !  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.