Skip to main content

Glenn en Renske
Glenn en Renske dance, dance, dance!

Dansen - Latin
Glenn en Renske heeft in totaal
€ 6960 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 711
  Glenn en Renske
  Wognum
  Dansen
  Noord-Holland
  NK 2024 Nederlands kampioen standard Youth; Vice-kampioen Youth latin, Youth 10- dans en U21 10-dans, NK 2023 Nederlands kampioen latin formatiedansen; 8e op WK formatiedansen, Rankingkampioen 2023: Latin Youth en Under 21, Ballroom Under 21 en 10-dans Youth én Under 21

Campagne statistieken

€ 575
57.50%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 575
Dag (en) verstreken
710
Dag(en) te gaan
-558
Doelbedrag
€ 1000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Glenn en Renske | Wij zijn Glenn (14) en Renske (16) uit Wognum. Onze grote passie is wedstrijddansen; latin, ballroom én formatie. Wij zij....

Wij zijn Glenn (14) en Renske (16) uit Wognum.

Onze grote passie is wedstrijddansen; latin, ballroom én formatie. Wij zijn sinds mei vorig jaar een partnership begonnen en hebben ondertussen al heel wat mooie prestaties behaald. Individueel zijn we dit jaar Nederlands Kampioen 10-dans Youth geworden en met het formatieteam zijn we 5e van Europa.

We zijn allebei erg gedreven en zijn naast school dagelijks uren op de dansvloer te vinden. We volgen formatietrainingen, groepslessen latin en ballroom, workshops, bootcamps  én privélessen om onze choreo's en techniek te verbeteren. 

We blijven altijd kritisch op onze prestaties en willen heel graag nog beter worden, zodat we Nederland straks ook internationaal kunnen vertegenwoordigen op mooie wedstrijden. 

Onze sport is wel heel kostbaar, denk aan alle kosten voor het volgen van groepslessen, vele privélessen, zaalhuur maar ook het reizen en de aanschaf van professionele wedstrijdkleding. We zijn dan ook altijd op zoek naar - en zijn ontzettend dankbaar voor - liefhebbers die ons op de een of andere manier willen sponsoren. 

 

Bedankt voor de support!
Glenn en Renske

Glenn en Renske dance, dance, dance!

2

Donateur(s)

€ 575

Gedoneerd

710

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN - LATIN | NON-PROFIT


Wij zijn Glenn (14) en Renske (16) uit Wognum. Onze grote passie is wedstrijddansen; latin, ballroom én formatie. Wij zijn sinds mei vorig jaar een ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 75    
Pieter VERHOOGT € 500   TEAM Medemblik steunt jullie graag in jullie dans ambities. Hierbij voor jullie allebei 250 euro (=500 euro) als steuntje in de rug.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!