Steun de crowdfunding campagne:

Glenn En Renske Dance, Dance, Dance!

Glenn en Renske
Glenn en Renske dance, dance, dance!

Dansen - Latin
 • Talent Profiel
  Glenn en Renske
  Wognum
  Dansen
  Noord-Holland
  NK 2021 brons NK junior II latin én ballroom én 10-dans, Nederlands kampioen formatie 2021, NK 2022 brons 10-dans Under 21, NK 2022 zilver Latin Youth, NK 2022 Nederlands kampioen 10 dans Youth!

Campagne statistieken van
Glenn en Renske

€ 500
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
33
Dag(en) te gaan
119
Doelbedrag
€ 1000

Crowdfunding Campagne voor Glenn en Renske | Wij zijn Glenn (14) en Renske (16) uit Wognum. Onze grote passie is wedstrijddansen; latin, ballroom én formatie. Wij zij....

Wij zijn Glenn (14) en Renske (16) uit Wognum.

Onze grote passie is wedstrijddansen; latin, ballroom én formatie. Wij zijn sinds mei vorig jaar een partnership begonnen en hebben ondertussen al heel wat mooie prestaties behaald. Individueel zijn we dit jaar Nederlands Kampioen 10-dans Youth geworden en met het formatieteam zijn we 5e van Europa.

We zijn allebei erg gedreven en zijn naast school dagelijks uren op de dansvloer te vinden. We volgen formatietrainingen, groepslessen latin en ballroom, workshops, bootcamps  én privélessen om onze choreo's en techniek te verbeteren. 

We blijven altijd kritisch op onze prestaties en willen heel graag nog beter worden, zodat we Nederland straks ook internationaal kunnen vertegenwoordigen op mooie wedstrijden. 

Onze sport is wel heel kostbaar, denk aan alle kosten voor het volgen van groepslessen, vele privélessen, zaalhuur maar ook het reizen en de aanschaf van professionele wedstrijdkleding. We zijn dan ook altijd op zoek naar - en zijn ontzettend dankbaar voor - liefhebbers die ons op de een of andere manier willen sponsoren. 

 

Bedankt voor de support!
Glenn en Renske

Glenn en Renske dance, dance, dance!

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

33

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN - LATIN | NON-PROFIT


Wij zijn Glenn (14) en Renske (16) uit Wognum. Onze grote passie is wedstrijddansen; latin, ballroom én formatie. Wij zijn sinds mei vorig jaar een ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Pieter VERHOOGT € 500 TEAM Medemblik steunt jullie graag in jullie dans ambities. Hierbij voor jullie allebei 250 euro (=500 euro) als steuntje in de rug.
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com