Skip to main content

Blanca Uijtendaal
Help Blanca Uijtendaal naar Europa Cups!

Judo
Blanca Uijtendaal heeft in totaal
€ 990 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 960
  Blanca Uijtendaal
  Velserbroek
  Noord-Holland
  3 keer Nederlands kampioen, Deelname EK, Medaille Europa cup Berlijn

Campagne statistieken

€ 990
33.00%
Donateur(s)
22
Gedoneerd
€ 990
Dag (en) verstreken
621
Dag(en) te gaan
-561
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Blanca Uijtendaal | Hallo allemaal, ik ben Blanca Uijtendaal, 19 jaar en woon in Velserbroek.Ik doe inmiddels nu al 11 jaar aan judo. De eers....

Hallo allemaal, ik ben Blanca Uijtendaal, 19 jaar en woon in Velserbroek.

Ik doe inmiddels nu al 11 jaar aan judo. De eerste 8 jaar zat ik bij Ben Rietdijk sport, deze club is uiteindelijk failliet gegaan. Het was toen heel spannend waar ik dan heen zou gaan. Uiteindelijk is het Kenamju in Haarlem geworden, waar ik nu 3 jaar helemaal op mijn plek zit. 

Tot nu toe ben ik 3x Nederlands kampioen geweest, heb ik een bronzen medaille gehaald op een Europa Cup en heb ik deelgenomen aan een EK. 

Ook kunt u hier nog meer van mijn resultaten vinden: https://www.judoinside.com/judoka/110941/Blanca_Uijtendaal/judo-results 

https://www.ijf.org/judoka/44976/overview 

Ik train 9x per week, waarvan 6 judotrainingen, 2 krachttrainingen en 1 hardloop/conditie training. Daarnaast heb ik ook 1 a 2x per maand een judotoernooi en/of trainingsstage.

Daarnaast zit ik nu ook in mijn 2e jaar van de opleiding geneeskunde op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook werk ik ernaast om wat extra bij te verdienen, maar dat is lang niet genoeg voor alle toernooien die ik moet betalen. Ik heb het dus erg druk. 
Nu komt het seizoen van het kwalificatietraject voor Europa Cup toernooien en uiteindelijk voor het EK en WK er weer aan. De Europacup toernooien die behoren tot de selectie kosten erg veel geld en zijn voor eigen rekening. Om hiervoor geselecteerd te worden zal ik ook nog eens met mijn club Kenamju en via de JBN zelf toernooien (zogenoemde “keuze Europa cup toernooien” en ook andere internationale toernooien en trainingsstages) moeten draaien om ervoor te zorgen dat ik geselecteerd ga worden. Op dit moment staan op de planning als internationale toernooien/ trainingsstages:

- 6-9 okt internationaal trainingskamp in Strassbourg

- 30 okt toernooi in Troyes (Frankrijk)

- 1-3 november Trainingskamp in Parijs

- 19 nov toernooi in Elancourt (Frankrijk)

- 10 dec toernooi Marseille

- 11-14 dec trainingsstage Marseille

Deze toernooien zullen bij elkaar +/- 2400 euro zijn.

Maar deze planning is nog niet compleet en er zullen nog Europa Cup toernooien aan toegevoegd worden, welke ook erg duur zullen zijn. Ik verwacht dat ik hier ook nog rond de 3000/4000 euro kwijt aan zal zijn.

Totaal maakt dit dus +/- 6.000 euro voor dit jaar.

Het geld wat ik hiervoor allemaal nodig heb is niet niks. Vorige jaren is het steeds net aan gelukt om dit geld bij elkaar te krijgen.
Nu is mijn vader met pensioen en hebben wij niet meer het geld om dit allemaal zelf te gaan betalen en daarom ben ik heel erg op zoek naar sponsoren die mij hierin willen steunen om mijn passie verder te beoefenen. Elk bedrag is op dit moment welkom, maar het mooiste zou natuurlijk zijn om een vaste sponsor te hebben die mij kan blijven ondersteunen voor langere tijd.

Als u mijn sponsor wordt voor langere tijd dan kan ik daar natuurlijk altijd iets voor in de plaats bieden. Zo kan uw logo van uw bedrijf bijvoorbeeld op mijn tas en/of bidon gedrukt worden. Daarnaast kan ik uw taggen op social media bij toernooien. En als uw zelf nog ideeën hebt dan hoor ik het graag! Alles is bespreekbaar. 

Op dit moment zal ik al erg tevreden zijn met elk bedrag, want alle beetjes helpen.

Ik hoop dat ik u hiermee overtuigd heb om een bijdrage te leveren zodat ik mijn sport kan blijven uitoefenen!

Met sportieve groetjes,

Blanca Uijtendaal

Bedankt voor de support!
Blanca Uijtendaal

Help Blanca Uijtendaal naar Europa Cups!

22

Donateur(s)

€ 990

Gedoneerd

621

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo allemaal, ik ben Blanca Uijtendaal, 19 jaar en woon in Velserbroek.Ik doe inmiddels nu al 11 jaar aan judo. De eerste 8 jaar zat ik bij Ben Riet ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anita M € 10   Kleine bijdrage omdat je tante aan collega verteld hoe trots ze op jou ia. En ik hoop dat alle beetjes jou helpen. Succes! 
Mieke Fritz € 30   Maak je dromen waar! Succes 
Sport in Haarlem € 50   Namens de supporters van Sport in Haarlem: veel succes en vooral ook plezier in je sportcarrière!  
Melanie Uijtendaal € 50   Succes topper! Hopelijk kan je overal heen straks. Groetjes, Ruud, Melanie, Sem en Fie  
Familie Heijm € 25   Heel succes 🍀 groetjes familie Heijm (Levi)  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!