Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Flik Flak Acro Topsport
Help de topsportgroep Acro Flik-Flak naar (inter)nationaal Goud!

Gymnastiek- Acrogym
Flik Flak Acro Topsport heeft in totaal
€ 1710 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1381
  Flik Flak Acro Topsport
  Den Bosch
  Gymnastiek Acro
  Noord-Brabant
  Nederlands Kampioen A klasse. 7de plaats op de World Acro Cup.
  https://www.flik-flak.nl/sport/acro

Campagne statistieken

€ 1710
34.20%
Donateur(s)
41
Gedoneerd
€ 1710
Dag (en) verstreken
186
Dag(en) te gaan
3
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Flik Flak Acro Topsport | Hi, wij zijn de sporters van de topsportgroep Acro Flik-Flak Den Bosch. Dit seizoen bestaat onze groep uit 24 meide....

Hi, wij zijn de sporters van de topsportgroep Acro Flik-Flak Den Bosch. Dit seizoen bestaat onze groep uit 24 meiden van 7 tot 22 jaar oud. Acrogym is onze sport en passie! Naast onze school, opleiding en baan reizen wij daarom vier tot vijf keer per week vanuit heel Nederland naar Den Bosch. Ongeveer 15 tot 20 uur staan we elke week weer enthousiast in de sportzaal met als doel ons te kwalificeren voor het NK en voor onze junioren en senioren teams om voor Nederland uit te komen op het EK, WK en de Worldcup.

Wij hebben al diverse nationale en internationale prijzen behaald, maar werken hard om onze ontwikkeling en prestaties te verbeteren op nationaal, Europees en wereld niveau. Dit kunnen wij alleen niet zonder steun van sponsoren, omdat acrogym geen Olympische sport is en niet financieel ondersteund wordt door de KNGU en NOC*NSF. Alles moeten wij als sporters (of onze ouders) zelf betalen.

Naast onze contributie en wedstrijdkleding, hebben we kosten voor onze binnenlandse en buitenlandse coaches, trainingspakken, het laten maken van de choreografieën, reizen, overnachtingen, maaltijden en het meesturen van voedings- en mentale coaches naar buitenlandse wedstrijden.

We hopen een bijdrage aan de kosten voor het team in te zamelen door allerlei acties: sponsoring, crowdfunding, verkoop van turnkleding, statiegeldflessen, het geven van demo’s en shows door de sporters en het organiseren van events en wedstrijden.

Maar we kunnen het niet alleen. Daarom vragen wij jullie, onze supporters, om een bijdrage zodat we dit avontuur mogelijk kunnen maken. Ook als je iemand kent die bedrijfsmatig ons zou willen sponsoren, horen we dat graag. Helpen jullie ons mee?

Bedankt voor de support!
Flik Flak Acro Topsport

Help de topsportgroep Acro Flik-Flak naar (inter)nationaal Goud!

41

Donateur(s)

€ 1710

Gedoneerd

186

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK- ACROGYM | NON-PROFIT


Hi, wij zijn de sporters van de topsportgroep Acro Flik-Flak Den Bosch. Dit seizoen bestaat onze groep uit 24 meiden van 7 tot 22 jaar oud. Acrogym is ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 15    
Robin en Lucia € 50   Veel succes Gaia, Silke en Lieke!! 
Anonieme donateur € 10    
Luna € 10   Veel succes!!🍀 
Van der donk projecten € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!