Steun de crowdfunding campagne:

HELP DIAMARA HAK NAAR HET WK MUAY THAI IN MALEISIË

Diamara Hak
HELP DIAMARA HAK NAAR HET WK MUAY THAI IN MALEISIË

Kickboksen
 • Talent Profiel
  Diamara Hak
  Culemborg
  Kickboksen
  Gelderland
  Zilver WK 2021

Campagne statistieken van
Diamara Hak

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
29
Dag(en) te gaan
33
Doelbedrag
€ 2750

Crowdfunding Campagne voor Diamara Hak | Hallo allemaal, Ik ben Diamara 13 jaar oud, mijn grootste hobby en passie is MuayThai boksen.  Nadat ik vorig jaar (2x) zilv....

Hallo allemaal,

Ik ben Diamara 13 jaar oud, mijn grootste hobby en passie is MuayThai boksen. 

Nadat ik vorig jaar (2x) zilver heb gewonnen op de IFMA World Youth Muay Thai Championships 2021 in Bangkok Thailand, ben ik ook dit jaar (2022) weer geselecteerd door de bond (MON-IFMA) om Nederland te gaan vertegenwoordigen op de IFMA World Youth Muay Thai Championships 2022 Malaysia. Het evenement zal plaats vinden in Kuala Lumpur  van 9 tot 20 Augustus.

Ik ben super gemotiveerd om mijn prestatie van vorig jaar te overtreffen en te gaan voor goud. Helaas kost topsport niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Daarom ben ik nu op zoek naar mensen of bedrijven mij financieel een beetje willen ondersteunen doormiddel van een donatie zodat ik mijn droom kan verwezenlijken.

Deelname aan het WK wordt financieel niet gesteund in Nederland, waardoor elke internationale wedstrijd ontzettend veel geld kost. Ik zou heel erg graag mijn droom werkelijkheid laten worden en hiervoor heb ik jullie steun nodig. 

Het ingezamelde geld zal besteed worden aan alle kosten die aan het WK verbonden zijn zoals de reis, verblijf en inschrijvingskosten. Alle extra opgehaalde bedragen boven de inzamelingsactie worden in een potje apart gezet voor komende internationale wedstrijden.

Via mijn social media accounts kunt u op de hoogte blijven van mijn laatste ontwikkelingen.

Instagram @diamara.hak_official / Facebook @Diamara Hak

Mocht u als bedrijf grotere donatie willen doen? Dat is ook zeker mogelijk! Ik zal dan  uw bedrijfslogo op mijn shirt dragen (neem contact op voor de mogelijkheden via een DM op Instagram of via mijn facebookpagina)

Helpen  jullie mij mee om mij droom waar te maken?

Hartelijk dank!

Liefs,

Diamara Hak

Foto’s gemaakt door: Micheal Broxks 

 

Foto’s gemaakt door: Jane de Waard (wedstrijdfoto) en R&S photografie (profielfoto

Bedankt voor de support!
Diamara Hak

HELP DIAMARA HAK NAAR HET WK MUAY THAI IN MALEISIË

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

29

Dag (en) verstreken

€ 2750

Doelbedrag

DONATIE | KICKBOKSEN | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik ben Diamara 13 jaar oud, mijn grootste hobby en passie is MuayThai boksen.  Nadat ik vorig jaar (2x) zilver heb gewonnen op de I ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com