Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Fem Mulhuyzen
Help Fem Mulhuyzen op weg naar het EK/WK BMX 2022

Wielrennen - BMX
Fem Mulhuyzen heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 662
  Fem Mulhuyzen
  Nijkerk
  Gelderland
  2021 ~ 2e NK Clubs

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
906
Dag(en) te gaan
-818
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Fem Mulhuyzen | Mijn naam is Fem Mulhuyzen ik ben 6 jaar oud en kom uit Nijkerk. Toen mijn broer begon met Bmx ging ik altijd al mee naar de ....

Mijn naam is Fem Mulhuyzen ik ben 6 jaar oud en kom uit Nijkerk. Toen mijn broer begon met Bmx ging ik altijd al mee naar de wedstrijden. Toen is mijn passie voor de sport begonnen. Begin 2021 ben ik lid geworden van de plaatselijke verenigingen in Nijkerk waar ik 2x in de week hard en enthousiast train op de baan.

Het afgelopen seizoen heb ik al heel wat wedstrijden verreden met ook een aantal mooie resultaten.  Zo ben ik district kampioen geworden in de categorie jongens 5/ meisje 6. Ook heb ik deelgenomen aan de provinciale kampioenschappen waar ik in de categorie meisjes 6/7 met mijn 6 jaar toch een aantal podium plaatsen wist te behalen.

Tijdens het Nederlands Kampioenschap waar ook alle toppers aan mee doen van Nederland wist ik weer de finale te behalen. Ook dit dit keer was ik ingedeeld in categorie meisjes 6/7. Na een mooie dag was ik uiteindelijk super trots op mijn 4e plaats tijdens het NK.

De grootste wedstrijd waar ik dit seizoen aan deel heb genomen was de 3 nations cup in Ahnatal Duitsland. Dit is een wedstrijd tussen de leeftijdsgenoten uit België, Duitsland en Nederland. Na een hele dag strijden ben ik uiteindelijk 6e geworden. 

In het komende seizoen van 2022 gaan we er weer vol tegenaan de voorbereidingen zijn al in volle gang. De wedstrijdkalender is inmiddels ook bekend hier staan weer een aantal mooie wedstrijden op. Met voor mij als hoogtepunt toch wel het EK in België en het WK in Frankrijk hier hoop ik mij voor te kwalificeren.

Om mezelf te kwalificeren is het belangrijk om ook de internationale wedstrijden te rijden. Deze wedstrijden kosten veel geld zoals de inschrijfkosten, vervoerskosten en verblijfkosten. Ik hoop dat u mij hierin kunt bijstaan. Elke gift zou welkom zijn. 

Alvast hartstikke bedankt voor uw gift en ik zal er kei hard voor strijden om er een topseizoen van te maken met hopelijk veel mooie prijzen.

U kunt dit traject volgen via Instagram: @fem_mulhuyzen1091

 

 

Bedankt voor de support!
Fem Mulhuyzen

Help Fem Mulhuyzen op weg naar het EK/WK BMX 2022

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

906

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


Mijn naam is Fem Mulhuyzen ik ben 6 jaar oud en kom uit Nijkerk. Toen mijn broer begon met Bmx ging ik altijd al mee naar de wedstrijden. Toen is mijn ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!