Steun de crowdfunding campagne:

Help Finn Achthoven Klimmen Op De Europese En Wereld Ranking!

Finn Achthoven
Help Finn Achthoven klimmen op de Europese en Wereld ranking!

Badminton
 • Talent Profiel
  Finn Achthoven
  Arnhem
  Badminton
  Gelderland
  11-voudig Nederlands jeugdkampioen, 2e plek Europese Kampioenschappen herenteams, kwartfinale herenenkel en finale herendubbel Irish Open U19

Campagne statistieken van
Finn Achthoven

€ 1500
60.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
192
Dag(en) te gaan
-73
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Finn Achthoven | Ik ben Finn Achthoven 20 jaar en ik speel sinds mijn 6e badminton. Op mijn 13e werd ik onderdeel van de Nederlandse Jeugd Se....

Ik ben Finn Achthoven 20 jaar en ik speel sinds mijn 6e badminton. Op mijn 13e werd ik onderdeel van de Nederlandse Jeugd Selectie. Toen ik 15 jaar was ben ik geselecteerd voor het S-1 programma, waardoor ik ook full time op Papendal ben gaan trainen en wonen. Ook mijn school heb ik in Arnhem afgemaakt, op dit moment volg ik de HBO-studie Spotkunde aan de HAN. Ik speel sinds 3 jaar in de Eredivisie, eerst bij de club waar ik vanaf mijn jeugd gespeeld heb, Hoornse BV. Sinds dit seizoen heb ik de stap gemaakt naar Duinwijck in Haarlem om nog meer te kunnen leren.

Ik speel veel internationale toernooien om mijn ranking op de Europese en Wereldranglijst te verbeteren. Hiervoor is veel geld nodig voor vervoer, hotels, inschrijfgeld etc.  Daarom wil ik u vragen om mij te steunen bij mijn ambitie om tot de Europese, later natuurlijk de Wereld-, top te behoren.

Elke donatie is van harte welkom en brengt mij dichter bij mijn doel. Natuurlijk bied ik bij een donatie ook een tegenprestatie.

Alvast dank!

Bedankt voor de support!
Finn Achthoven

Help Finn Achthoven klimmen op de Europese en Wereld ranking!

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

192

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BADMINTON | NON-PROFIT


Ik ben Finn Achthoven 20 jaar en ik speel sinds mijn 6e badminton. Op mijn 13e werd ik onderdeel van de Nederlandse Jeugd Selectie. Toen ik 15 jaar wa ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500 Beste Finn, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.

 
 
 
 

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com