Skip to main content

Glenn en Renske
Help Glenn en Renske met de volgende stap

Dansen - Latin
Glenn en Renske heeft in totaal
€ 4850 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 711
  Glenn en Renske
  Wognum
  Dansen
  Noord-Holland
  NK 2022 Nederlands kampioen 10 dans Youth!, NK 2022 brons 10-dans Under 21, NK 2022 zilver Latin Youth

Campagne statistieken

€ 1140
38.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1140
Dag (en) verstreken
622
Dag(en) te gaan
-564
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Glenn en Renske | Wij zijn Glenn (13, vwo 2) en Renske (15, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen Latin en....

Wij zijn Glenn (13, vwo 2) en Renske (15, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen Latin en Ballroom als paar en zijn beide dansers uit het (A) formatieteam.

We zijn sinds mei 2021 een danspaar en trainen tussen de 16 en 24 uur per week. We zijn heel gemotiveerd om onze doelen te behalen; met dansen én op school. We willen voor Nederland uitkomen op wedstrijden in het buitenland! 

Met het team zijn we 1e van Nederland en 8e van de wereld. Individueel zijn we afgelopen jaar 3e geworden in de ranking van onze leeftijdscategorie. Nu willen we een stap verder.

Met alleen onze wilskracht, talent en hard werken redden we het niet. We willen heel graag extra privélessen volgen en deelnemen aan workshops in binnen- en buitenland. Dan kunnen we goed werken aan onze techniek en performance. We sparen ook voor nieuwe professionele kleding.

Daar zijn al met al heel wat kosten mee gemoeid en een steuntje in de rug is daarom zeer welkom. Foto credits: RobRonda.com Photography en Ron Pechler

 

 

Bedankt voor de support!
Glenn en Renske

Help Glenn en Renske met de volgende stap

1

Donateur(s)

€ 1140

Gedoneerd

622

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN - LATIN | NON-PROFIT


Wij zijn Glenn (13, vwo 2) en Renske (15, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen Latin en Ballroom als paar en zijn ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
NL Talentenfonds nvt € 1140   Het NL Talenten Fonds draagt graag bij aan extra privé-lessen als danspaar ter voorbereiding voor het EK en WK dit jaar. Veel Succes!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!