Steun de crowdfunding campagne:

Help Iris Naar Het EK In Italië

Iris Schrier
Help Iris naar het EK in Italië

Gymnastiek - Trampoline
 • Talent Profiel
  Iris Schrier
  Kloetinge
  Gymnastiek Trampoline
  Zeeland
  2017 Deelname WAGC (Jeugd WK) - Sofia 2021 Deelname WAGC (Jeugd WK) Baku - 2x 2e op Nederlands Kampioenschap dubbelmini - 3e synchroon springen - 3e kiepenkerlcup Duitsland

Campagne statistieken van
Iris Schrier

€ 500
25.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
191
Dag(en) te gaan
-12
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Iris Schrier | Ik ben Iris en ik ben 16 jaar oud. Ik doe al negen jaar aan trampoline springen. Sinds een paar jaar spring ik op het hoogste ....

Ik ben Iris en ik ben 16 jaar oud. Ik doe al negen jaar aan trampoline springen. Sinds een paar jaar spring ik op het hoogste niveau in Nederland. Hier steek ik dan ook enorm veel tijd in, op dit moment train ik 11,5 uur per week. 

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan het Jeugd WK in Baku op het onderdeel dubbelminitrampoline. Deze ervaring is een enorme motivatie geweest om keihard te trainen. 

Begin juni vindt het EK trampolinespringen plaats in Rimini. Ik zou hier dolgraag aan mee willen doen. Dit zal voor mij de eerste keer als senior zijn. 

Helaas bekostigt de bond ons niet meer en moeten we alles zelf betalen. Doordat ik zoveel train, lukt het mij niet om de kosten zelf te betalen en moeten mijn ouders alles betalen. Naast de kosten voor het EK moeten ook de contributie, kleding en andere wedstrijden betaalt worden. Mijn ouders kunnen dit niet elke keer zelf betalen.

Daarom heb ik uw hulp nodig. Helpt u mij mee naar de top?

Bedankt voor de support!
Iris Schrier

Help Iris naar het EK in Italië

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

191

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Ik ben Iris en ik ben 16 jaar oud. Ik doe al negen jaar aan trampoline springen. Sinds een paar jaar spring ik op het hoogste niveau in Nederland. Hie ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 Beste Iris, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com