Skip to main content

Isa Steegstra
Help isa naar de top

Schaatsen - Langebaan
Isa Steegstra heeft in totaal
€ 1500 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1155
  Isa Steegstra
  Sneek
  Friesland
  3e plaats NK 100m sprint

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
72
Dag(en) te gaan
80
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Isa Steegstra | Hallo, mijn naam is Isa Steegstra. Ik doe aan langebaanschaatsen en inlineskaten al van kleins af aan. Ik ben woonachtig in ....

Hallo, mijn naam is Isa Steegstra. Ik doe aan langebaanschaatsen en inlineskaten al van kleins af aan. Ik ben woonachtig in Sneek, dat ligt niet zo ver van Heerenveen, wat eigenlijk mijn tweede thuis is.


In de zomer ben ik vaak te vinden op de skeelerbaan en in de winter op de schaatsbaan in Heerenveen. Ik schaats nu 1 seizoen bij Gewest Fryslân en skeeler voor mijn 2e seizoen bij het KNSB talent team noord onder begeleiding van mijn coach Bianca Roosenboom. Ik heb me in deze twee seizoenen erg ontwikkeld en heb ook èèn van mijn grotere doelen behaald “een NK medaille”.Komende jaren wil ik mij nog veel meer ontwikkelen. Mijn doel voor dit seizoen is mijn persoonlijke records met het langebaan schaatsen te verbeteren. Mijn doelstelling over het algemeen is de absolute top te behalen.

Schaatsen en skeeleren doe ik het allerliefst! Maar beide sporten kosten erg veel geld. Denk bijvoorbeeld aan custom schoenen, kleding, racefiets, wielen voor het skeeleren, kosten voor trainingskampen en zo zijn er nog veel meer dingen. 

Om dit allemaal te kunnen bekostigen heb ik uw hulp nodig! Wilt u mij helpen om mijn doelen en dromen waar te maken? Dat kan al met een donatie vanaf €5,-. Heel erg bedankt alvast!

groetjes isa

Bedankt voor de support!
Isa Steegstra

Help isa naar de top

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

72

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Isa Steegstra. Ik doe aan langebaanschaatsen en inlineskaten al van kleins af aan. Ik ben woonachtig in Sneek, dat ligt niet zo v ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!