Jelmer Immeker
Help Jelmer Immeker aan een Topskiff

Roeien
Jelmer Immeker heeft in totaal
€ 13869 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 974
  Jelmer Immeker
  Zwolle
  Roeien
  Overijssel
  Zilver op Coupe de la Jeunesse in de JM2-, 2021, 8ste op Europees Kampioenschap U19 in de JM8+, 2021, 4e op de Hollandbeker in de Skiff, 2022, 11e op het Wereldkampioenschap U19 in de JM4x, 2022

Campagne statistieken

€ 13869
60.30%
Donateur(s)
89
Gedoneerd
€ 13869
Dag (en) verstreken
173
Dag(en) te gaan
10
Doelbedrag
€ 23000

Crowdfunding Campagne voor Jelmer Immeker | " 'Dat had je niet gedacht hè?' Jelmer verraste niet alleen de gehele Nederlandse junioren roeitop maar ook nog een beetj....

" 'Dat had je niet gedacht hè?' Jelmer verraste niet alleen de gehele Nederlandse junioren roeitop maar ook nog een beetje zichzelf, toen hij afgelopen juni meestreed om de winst tijdens de internationale Koninklijke Holland Beker skiffwedstrijd.
Ik mocht de afgelopen jaren getuige zijn van de ontwikkeling van Jelmer tot de ambitieuze jongeman die hij inmiddels is. Hij kan meer dan hij dacht. Hij daagt zichzelf nu verder uit en gaat voor Olympisch succes. Zeker als hij kans ziet dit goed te combineren met school en studie, help ik hem graag! Hij verdient onze steun."
 
   - Nico Rienks, tweevoudig Olympische kampioen en gelegenheidscoach van Jelmer

Ik ben Jelmer Immeker, 17 jaar oud en kom uit Zwolle.

Na een jeugd waarin ik erg heb gestruggeld met ADHD, waardoor ik twee keer van basisschool heb moeten wisselen en uiteindelijk in het speciaal onderwijs terecht kwam, vond ik ‘mijn draai’ in het roeien. 

Toen ik elf jaar oud was kwam ik voor het eerst in aanraking met deze sport en inmiddels staat mijn leven helemaal in het teken hiervan.

Ik kan mijn energie erin kwijt en het geeft veel structuur. Dit heeft mij zelfs zover gebracht dat ik na groep 8 naar het regulier Voortgezet Onderwijs mocht, waar ik op MAVO begon en inmiddels ben opgestroomd naar 6 VWO. Dit jaar hoop ik mijn diploma te behalen om volgend jaar te kunnen starten met een universitaire studie. Door mijn discipline en enorme support van mijn ouders, coaches, vrienden en familie maak ik sinds 2021 deel uit van de Nederlandse Junioren Roeitop en heb ik Nederland al op verschillende internationale toernooien mogen vertegenwoordigen. Ik heb van de KNRB de ‘Nationaal Talent’ status verkregen.

Mijn beste prestaties tot nu toe:
● 2 e (Zilver) op de Coupe de la Jeunesse in de JM2- (Tweezonder)
● 8 e op het Europees Kampioenschap in de JM8+ (De Nederlandse junioren acht), 2021
● 4 e op de Koninklijke Hollandbeker in de Skiff (Grootste internationale Skiff wedstrijd in Nederland), 2022
● 11 e op het WereldKampioenschap in de JM4x (Nederlandse junioren dubbelvier), 2022

In de afgelopen jaren ben ik letterlijk en figuurlijk gegroeid. Mijn ambitie is om deze ontwikkeling door te zetten en uiteindelijk Olympisch kampioen te worden. Hiervoor is het nodig om over een passende Skiff (éénpersoons roeiboot) te beschikken. Onze roeivereninging (ZRZV Zwolle) heeft geen wedstrijd Skiff waar ik de komende jaren op internationaal niveau mee vooruit kan. Dit is lastig, omdat elke roeier zich elk jaar opnieuw moet bewijzen in zo’n Skiff.

Om in de Nederlandse top mee te kunnen blijven roeien heb ik een Skiff nodig die aan alle technische eisen voldoet (lengte / breedte / gewicht /materiaal etc.). Een dergelijke Skiff met alles wat daarbij komt kost ongeveer € 23.000.
Mijn ouders en ik beschikken helaas niet over zoveel geld. Naar aanleiding van het starten van deze crowdfundingsactie hebben zich twee bedrijven gemeld die hebben aangeboden mij dit bedrag te lenen en die ondertussen de aanschaf van zo’n Skiff hebben voorgefinancierd. Dit betekent wel dat ik met een schuld blijf zitten als we het bedrag met deze actie niet bij elkaar krijgen. Vandaar de vraag of u deze actie wilt steunen. Ik zou het geweldig vinden als u / jij een bijdrage zou willen leveren aan het realiseren van mijn droom.

Doet u / doe jij mee?

P.S.  Omdat deze site een ANBI satus heeft is uw gift aftrekbaar. U ontvangt automatisch een bewijs van betaling.

Bedankt voor de support!
Jelmer Immeker

Help Jelmer Immeker aan een Topskiff

89

Donateur(s)

€ 13869

Gedoneerd

173

Dag (en) verstreken

€ 23000

Doelbedrag

DONATIE | ROEIEN | NON-PROFIT


" 'Dat had je niet gedacht hè?' Jelmer verraste niet alleen de gehele Nederlandse junioren roeitop maar ook nog een beetje zichzelf, toen hij afgel ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 10    
Rene Harderwijk € 20    
Anonieme donateur € 20    
Foppe Fonds De Haan € 1000    
Harry Van de Vosse (Vosteq) € 200   Succes Jelmer 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!