Skip to main content

Jarno Haitjema
Help jij Jarno Haitjema naar de top?

Inline Skaten
Jarno Haitjema heeft in totaal
€ 20 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 854
  Jarno Haitjema
  Nes
  Friesland
  Inline Skating 2022: 🥉🥉NK weg | 🥉🥈🥈NK baan | geselecteerd Team NL 🇳🇱 inline - deelname EK Italië 🇮🇹

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
126
Dag(en) te gaan
94
Doelbedrag
€ 1000

Crowdfunding Campagne voor Jarno Haitjema | Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Jarno Haitjema, 16 jaar. Naast mijn twee huidige spon....

Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen!

Ik ben Jarno Haitjema, 16 jaar. Naast mijn twee huidige sponsoren ben ik op zoek naar nieuwe sponsoren om het inline skaten op topsportniveau te bekostigen.

Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen met skeeleren in de zomer en in de winter ben ik gaan schaatsen. Ik deed gelijk mee aan regio wedstrijden, waar ik met veel plezier aan mee deed.

Tegenwoordig rij ik op de skates landelijk en internationale toernooien van 3 dagen (Europa Cups). Nog altijd met hetzelfde plezier als toen ik 8 was!

Stapje voor stapje heb ik me elk seizoen verder weten te ontwikkelen met hulp van passievolle inline trainers. Met als resultaat dat ik tegenwoordig deel uit maak van het KNSB Talent Team Noord Inline.

Mijn ontwikkeling en prestaties gingen in seizoen 2022 boven verwachting goed. In 2022 haalde ik maar liefst 5 medailles op het NK (🥉🥉🥉 brons en🥈🥈 zilver). Dit werd beloond met een plekje in de selectie van 🇳🇱 Team NL Inline om het EK 🇪🇺 in Italië 🇮🇹 te rijden.

Op het NK in juni 2023 heb ik 3x op het podium gestaan. 🥉- One Lap, 🥉- 1000 meter en 🥇- Relay (Aflossing).

Ik train gemiddeld 6 dagen per week in Heerenveen op het Inline Skate Centrum.

Inline Skating is qua materiaalaanschaf een dure💰sport. Op verschillende toernooien binnen een seizoen en het NK wil je liefst telkens op een set nieuwe wielen rijden. Een setje wielen kost al snel € 200,00. Per seizoen zit je al snel op minimaal 5 setjes.

Tijdens de toernooien is het qua afstand vaak niet mogelijk om thuis te overnachten. De accommodatie kosten ⛺️ zijn voor rekening van de sporter.

Voor de bekostiging van wielen en accommodatie, maar ook voor trainingskampen in de winterperiode ben ik op zoek naar sponsoren.

Wil jij mij helpen in mijn topsport ontwikkeling?

Steun mij dan met een donatie! Dat kan bedrijfsmatig maar ook particulier. Doneren kan al vanaf € 5,00 en evt. ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn Facebook en Instagram pagina en volg mijn prestaties en belevenissen in mijn sport.

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen.

Natuurlijk ben ik ook bereid om bij een donatie een skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf. Ik heb ervaring in het training geven. 

 

Bedankt voor de support!
Jarno Haitjema

Help jij Jarno Haitjema naar de top?

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

126

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | INLINE SKATEN | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Jarno Haitjema, 16 jaar. Naast mijn twee huidige sponsoren ben ik op zoek naar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!