Skip to main content

Daniel Giacon
Help jij mij op mijn reis naar Parijs?

Schermen - Floret
Daniel Giacon heeft in totaal
€ 5950 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 647
  Daniel Giacon
  Aalsmeer
  Noord-Holland
  Brons op EJK 2018 bij U20 (individueel), 3-voudig Nederlands Kampioen individueel, meervoudig Nederlands jeugdkampioen en meervoudig Nederlands kampioen met clubteam, 3e plaats op wereldbeker Belgrado (april 2022)
  www.danielgiacon.nl

Campagne statistieken

€ 1200
24.00%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 1200
Dag (en) verstreken
560
Dag(en) te gaan
-424
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Daniel Giacon | Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen. Mijn ambitie is om als e....

Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen.

Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse floretschermer sinds jaren mee te doen aan de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Om daar te komen moet ik ranglijstpunten behalen op Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden.

Bij het begin van seizoen 2022/23 sta ik 27e op de wereldranglijst. In de aanloop naar Parijs 2024 moet ik op zoveel mogelijk Wereldbeker en Grand Prix wedstrijden schermen om mijn positie op de wereldranglijst te verbeteren. 

Er zijn 5 Wereldbekerwedstrijden en 3 Grand Prix wedstrijden per seizoen. De helft daarvan is buiten Europa: Tokio - Japan, Cairo - Egypte, Anaheim - USA en Shanghai - China. De reis- en verblijfkosten van de toernooien voor zowel mijzelf als mijn coach moet ik zelf betalen en de toernooien buiten Europa zijn voor mij niet te bekostigen. Een vlucht naar Tokio kost al ca. € 900,- p.p.

Naast mijn schermloopbaan volg ik de HBO opleiding Facility Management en ik heb dus geen inkomsten. Daarom ben ik een crowdfundingsactie op Talentboek gestart om mijn sportieve doelen te financieren.

Het liefst heb ik sponsors die mij willen bijstaan tot de Olympische Spelen in 2024, maar ook eenmalige bijdragen zijn heel erg welkom!

Help jij mij en ga je samen met mij op reis naar Parijs?

Bedankt voor de support!
Daniel Giacon

Help jij mij op mijn reis naar Parijs?

3

Donateur(s)

€ 1200

Gedoneerd

560

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Daniël Giacon. Ik ben 21 jaar en beoefen de mooiste sport die er is: floretschermen. Mijn ambitie is om als eerste Nederlandse florets ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Coen van Iersel € 150   Op naar Parijs wie weet zit ik wel op de tribune? 
Hanneke Modderman € 50   Supergoed bezig Daniel, ga zo door, op naar de Olympische Spelen!  
lens nekeman / interfloor tapijt € 1000   Veel succes Daniel! op naar Parijs 2024. Wij hopen ook te gaan met de dochters in de dressuur een doel stellen is al de helft vh succes 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!