Skip to main content

Mika Bison
Help jij mij richting de Top.

Autosport
Mika Bison heeft in totaal
€ 25 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1488
  Mika Bison
  Oud-Beijerland
  Zuid-Holland
  P3 in het Rookie kampioenschap DNRT Peugeot 206 GTI Cup
  www.bison-racing.com

Campagne statistieken

€ 25
0.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 25
Dag (en) verstreken
84
Dag(en) te gaan
100
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Mika Bison | Hallo ik ben Mika Bison, bijna 18 jaar oud. Inderdaad ik ben vernoemd naar de bekende racecoureur Mika Hakkinen. Ik race vanaf m....

Hallo ik ben Mika Bison, bijna 18 jaar oud. Inderdaad ik ben vernoemd naar de bekende racecoureur Mika Hakkinen. Ik race vanaf mijn 8ste jaar in de karts en sinds een paar jaar geef ik kartles bij NXT GP (maar ook privé kartles) en ben ik bij NXT GP marshal. Vorig jaar had ik mijn debuut in de DNRT Peugeot 206 GTI Cup waar ik in mijn rookie klasse de derde plek behaalde. 

Dit jaar staat de DNRT Mazda MaX5 Cup op de planning, een nieuwe auto en een nieuwe klasse. Met uw hulp zou ik meer kunnen trainen op de Nederlandse, Belgische en Duitse racebanen om mij zo naar de top te rijden. 

Voor dit raceseizoen ben ik minimaal €8000 kwijt, steun jij mij naar de top. Er zijn vele pakketten mogelijk om mij te ondersteunen in mijn tweede autosportjaar. Zelf met de club van 50 rijd je mee op mijn Mazzie. Zie ik jou binnenkort langs de kant staan om mij aan te moedigen. 

Bedankt voor de support!
Mika Bison

Help jij mij richting de Top.

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

84

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | AUTOSPORT | NON-PROFIT


Hallo ik ben Mika Bison, bijna 18 jaar oud. Inderdaad ik ben vernoemd naar de bekende racecoureur Mika Hakkinen. Ik race vanaf mijn 8ste jaar in de ka ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Mw. G. Leijdens € 25   Succes Mika 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.