Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Sharissa Oussoren
Help jij Sharissa naar de top?

Schaatsen - Langebaan
Sharissa Oussoren heeft in totaal
€ 465 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1540
  Sharissa Oussoren
  Midwoud
  Noord-Holland
  Afgelopen seizoen ben ik op het NK Sprint 8e geworden na 4 afstanden en 3e op de teamsprint. Op het NK Super Sprint werd ik 7e. Ook skeeler (inline skaten) ik en daarmee heb ik al een hoop medailles weten te behalen. Brons op de 500m, 1000m en Afvalkoers en goud op de Relay.

Campagne statistieken

€ 465
11.63%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 465
Dag (en) verstreken
85
Dag(en) te gaan
96
Doelbedrag
€ 4000

Crowdfunding Campagne voor Sharissa Oussoren | Help jij mij naar de top? Leuk dat je even de tijd neemt om mijn campagne te lezen! Hoi, ik ben Sharissa Oussoren, 17 j....

Help jij mij naar de top?

Leuk dat je even de tijd neemt om mijn campagne te lezen!

Hoi, ik ben Sharissa Oussoren, 17 jaar oud. aankomend jaar zal ik deel uit maken van het KNSB Talent Team Noordwest in de regio Noord-Holland. Ik ben vastberaden om mijn dromen in de schaatswereld te bereiken. 

KTT Noordwest

Ik heb ervoor gekozen om aankomend jaar mijn schaatscarrière voort te zetten bij KTT Noordwest. Daar krijg ik 7 dagen in de week trainingsschema's en persoonlijke coaching om mijn techniek en uithoudingsvermogen verder te verbeteren. 

Skeeleren

Naast schaatsen doe ik ook aan skeeleren (inline-skaten). Afgelopen seizoen heb ik ook heel wat mooie prestaties weten te behalen. Op het NK werd ik 3e op de 500m, 1000m en Afvalkoers en Nederlands kampioen Relay. Ook mocht ik op een Europacup in Oostende (België), Nederland vertegenwoordigen. Dit jaar mag ik deelnemen aan de Nationale selectie onder leiding van de bondscoach.

Schaatsen

Toen ik ongeveer 4 jaar oud was kon je me al op ijsbaan De Westfries in Hoorn vinden. Ik wilde graag op schaatsles en dus sloot ik me aan bij Duosport. Al snel wilde ik meer en kwam ik bij een vereniging terecht (STG Koggenland). Daar heb ik heel wat jaren bij geschaatst en begon ik ook met wedstrijden te rijden. Toen ik C-junior werd mocht ik me aansluiten bij de C-selectie, een selectie team van C-junioren. Daar begon ik gericht te trainen. Trainingen werden uitdagender en mijn snelheid ging omhoog. Na 2 jaar in de C-selectie gezeten te hebben, heb ik nog een jaar zelf getraind en afgelopen jaar bij de marathonselectie getraind. Afgelopen seizoen heb ik wat mooie prestaties weten te behalen. op het NK Super Sprint werd ik 7e, op het NK Sprint werd ik over 4 afstanden 8e in het klassement en 3e op de Teamsprint. Ook heb ik deelgenomen aan het NK Allround en het NK Marathon. 

Doel: Olympische Spelen

Naast de prestaties die ik al behaald heb, hoop ik aankomende jaren mee te kunnen doen om de nationale medailles. Mijn ultieme doel is om een medaille te halen op de Olympische Spelen, dat is mijn doel!

Kan ik op jouw steun rekenen?

Topsport is heel leuk, maar kost helaas ook veel geld. Ik moet de komende periode extra investeren in trainingen en materialen. Gelukkig kan deze crowdfunding mij hierbij een handje helpen. Of je nu een schaatsliefhebber, een kennis van mij, familie of gelooft in het helpen/ondersteunen van jonge topsporters, jouw steun kan mij helpen naar de top!

Iedere bijdrage, klein of groot, wordt enorm gewaardeerd. 

Met sportieve groet,

Sharissa Oussoren 

Bedankt voor de support!
Sharissa Oussoren

Help jij Sharissa naar de top?

12

Donateur(s)

€ 465

Gedoneerd

85

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Help jij mij naar de top? Leuk dat je even de tijd neemt om mijn campagne te lezen! Hoi, ik ben Sharissa Oussoren, 17 jaar oud. aankomend jaar zal i ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 20    
Anne € 10    
Kitty Radhe Boudestein € 25   Lievie met jou doorzettingsvermogen kom je vast en zeker waar je hoort.! You got this!! Hou van jou!  
Leni € 25   Succes  
Renée € 25   bewondering voor je power 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.