Skip to main content

Jordi Quinten
HELP JORDI QUINTEN KAMPIOEN WORDEN IN DE MAX5 CUP

Autosport
Jordi Quinten heeft in totaal
€ 547 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 547
5.47%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 547
Dag (en) verstreken
109
Dag(en) te gaan
71
Doelbedrag
€ 10000

Crowdfunding Campagne voor Jordi Quinten | Helpt u mij naar de internationale autosport? Ik ben Jordi Quinten, 22 jaar en na een aantal succesvolle jaren in de karting....

Helpt u mij naar de internationale autosport?

Ik ben Jordi Quinten, 22 jaar en na een aantal succesvolle jaren in de karting maak ik in 2024 de overstap naar de autosport. 

Al op zeer jonge leeftijd kwam ik bijna wekelijks op het circuit om te kijken bij mijn moeder en opa die samen een raceteam runden. Geen wonder dat hier mijn passie en liefde voor autosport is ontstaan. Het raceteam van mijn moeder en opa had als doel om jong talent met weinig financiële middelen de kans te geven een carrière in de autosport te starten. Hierin zijn ze geslaagd, maar het team hield op te bestaan voordat ik mijn eerste meters in een kart kon maken.

Door nooit op te geven, hard te werken en de juiste groep mensen om mij heen te verzamelen kreeg ik een aantal jaar geleden alsnog de mogelijkheid om te beginnen met karten. Mijn ervaring omvat deelnames aan regionale, nationale en internationale kampioenschappen, waarbij ik heb laten zien dat ik over de vaardigheden, vastberadenheid en toewijding beschik om te concurreren op internationaal niveau.

In 2023 heb ik verschillende raceklassen mogen testen waaronder de BMW M240i Cup, de Westfield Cup en de Mazda MX-5 Cup. Hierdoor heb ik gelukkig al heel wat circuit ervaring op kunnen doen en daarnaast heb ik eind vorig jaar mij EU-racelicentie behaald als snelste op de baan!

In 2024 strijd ik voor het Rookie kampioenschap in de Max5 Cup. Dit doe ik samen met het succesvolle team VDH Autosport. In de Max5 Cup wordt er gereden met de Mazda MX-5 1.6L type NA. Omdat er met gelijkwaardige auto's wordt gereden, is dit voor mij het ideale kampioenschap om mezelf van de rest te kunnen onderscheiden.

Helaas brengt carrière maken in de autosport ook een hoog budget met zich mee. Een budget wat ik niet zomaar bij elkaar kan rapen. Daarom heb ik uw hulp nodig! Door een donatie te doen via het Yvonne van Gennip Talent Fonds helpt u mij om mijn doelen te bereiken en door te kunnen groeien naar de internationale autosport!

Uw hulp wordt enorm gewaardeerd en om iets terug te kunnen doen heb ik uiteraard een aantal leuke "tegenprestaties" bedacht om u te kunnen bedanken!

Alvast bedankt voor uw support!

Sportieve groetjes,

Jordi

 

Bedankt voor de support!
Jordi Quinten

HELP JORDI QUINTEN KAMPIOEN WORDEN IN DE MAX5 CUP

6

Donateur(s)

€ 547

Gedoneerd

109

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | AUTOSPORT | NON-PROFIT


Helpt u mij naar de internationale autosport? Ik ben Jordi Quinten, 22 jaar en na een aantal succesvolle jaren in de karting maak ik in 2024 de overs ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Broersen € 97   Succes joggie 
oma Thoma € 50   Van een trotse oma, voor een enthousiaste doorzetter ❤️ 
First Base Enterprise Connectivity BV € 50   Succes 
namens Opa Jan ✨ € 250   Lieverd… Trots op hoe je keihard voor je droom gaat. Namens opa Jan… Hij zou je allergrootste fan zijn… ❤️ 
Anonieme donateur € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!