Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Kimberley Jeronimus
Help Kimberley Jeronimus naar het EK Horseback Archery 2024 in Hongarije!

Overige sporten
Kimberley Jeronimus heeft in totaal
€ 980 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1440
  Kimberley Jeronimus
  Venhuizen
  Noord-Holland
  Geselecteerd voor EK Hongarije, Geselecteerd voor Europese Grand Prix in Italië, 2023 7e op Internationale 3* wedstrijd Polen 361e plaats op world ranking lijst, 1e in Ned, wedstrijd Westmaas

Campagne statistieken

€ 980
19.60%
Donateur(s)
10
Gedoneerd
€ 980
Dag (en) verstreken
166
Dag(en) te gaan
3
Doelbedrag
€ 5000

Crowdfunding Campagne voor Kimberley Jeronimus | Hoi, wat leuk dat u mijn campagne wilt lezen. Mijn naam is Kimberley Jeronimus en ik ben 13 jaar oud. Ik heb vorig jaa....

Hoi, wat leuk dat u mijn campagne wilt lezen.

Mijn naam is Kimberley Jeronimus en ik ben 13 jaar oud. Ik heb vorig jaar mijn passie gevonden in een combinatie van paardrijden en boogschieten, Horseback Archery, ook wel boogschieten te paard. Snelheid, precisie, tactiek, de verschillende paarden en jezelf altijd kunnen verbeteren in deze unieke sport is wat het voor mij fantastisch maakt!

De sport Horseback Archery is in Nederland nog niet heel bekend, maar ik heb grootse plannen. Mijn ultieme droom en doel is het rijden van het EK 2024 in Hongarije.

Er staan voor mij belangrijke buitenlandse wedstrijden op de planning. Ik ben als enige junior geselecteerd voor de Europese Grand Prix in Italië of Duitsland om Nederland te vertegenwoordigen. Ook ben ik meegevraagd voor een trainingskamp en internationale wedstrijd in Polen. In juli is het EK Horseback Archery in Hongarije waarvoor ik geselecteerd ben, ook als enige Nederlandse junior.

Maar daarvoor heb ik wel hulp nodig. Met uw financiële steun kan ik de reiskosten (trainingen zijn door heel Nederland), het nodige materiaal (veel pijlen) en de wedstrijden betalen. Ook kan ik dan aan nog meer trainingen mee doen om zo mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Bent u net zo enthousiast als ik en wilt u mij helpen mijn droom te verwezenlijken, dan nodig ik u uit om bij een training of wedstrijd te komen kijken en zelf ook een pijl te schieten.

Sportieve groetjes van Kimberley

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Kimberley Jeronimus

Help Kimberley Jeronimus naar het EK Horseback Archery 2024 in Hongarije!

10

Donateur(s)

€ 980

Gedoneerd

166

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


Hoi, wat leuk dat u mijn campagne wilt lezen. Mijn naam is Kimberley Jeronimus en ik ben 13 jaar oud. Ik heb vorig jaar mijn passie gevonden in een c ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 250   Beste Kimberley, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je sportcarrière!  
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 250   Beste Kimberley, bedankt voor je enthousiaste bijdrage aan Missie 1 voor 100! Ga zo door! 
Paard en Naald, Angelique € 25   Onwijs veel succes Kimberley! Schiet ze in de roos! Groetjes Angelique  
Peter Vermeulen € 100    
Jan € 100    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!