Skip to main content

Kyano Pieters
Help Kyano naar het WJK 2024 in Riyad

Schermen - Degen
Kyano Pieters heeft in totaal
€ 1055 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1449
  Kyano Pieters
  Rosmalen
  Noord-Brabant
  Deelneme EJK 2023, diverse NL, Duitse, Belgische en Luxemburgse toernooien gewonnen. NJK 2023: 3de plaats, NK senioren 2023: 21ste plaats. Beste prestatie dit seizoen is een 32 plaats van de 317 op het Europese cadetten circuit in Bratislava. Ik ben selecteerd voor het EJK in Napels in februari en hoogstwaarschijnlijk ook voor het WJK in Riyadh. Met het team is mijn hoogste prestatie een 3de plaats op een Europees cadetten circuit in Napels begin seizoen.

Campagne statistieken

€ 1055
70.33%
Donateur(s)
17
Gedoneerd
€ 1055
Dag (en) verstreken
143
Dag(en) te gaan
40
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Kyano Pieters | Hallo, ik ben Kyano Pieters en ik ben 16 jaar. Ik zit in Havo 5 op een topsportschool, zodat ik mijn topsport en school goed ....

Hallo, ik ben Kyano Pieters en ik ben 16 jaar. Ik zit in Havo 5 op een topsportschool, zodat ik mijn topsport en school goed kan combineren. Zo splits ik mijn examen in 2 jaar en is mijn rooster aangepast aan het schermen. Dik 7 jaar geleden ben ik begonnen met schermen bij Roel Verwijlen, de vader van de Olympische schermer Bas Verwijlen. Ik heb twee keer in de week privéles bij Roel en train 3 keer per week op de schermclub en daarnaast nog krachttraining en conditietraining.

Dit alles heeft effect, want mijn prestaties worden steeds beter. Op de ECC (Europees cadetten circuit) in Bratislava van januari dit jaar haalde ik een mooie 32 ste plaats van de 317 deelnemers uit heel de wereld. Ook heb ik met het team een bronzen medaille gewonnen op de ECC in Napels. Ik ben voor de tweede jaar op rij geselecteerd voor het EJK, dit jaar in Napels. In april wil in naar het WJK in Riyad. Alles bij elkaar (de vluchten naar de ECC’s, hotels e.d.) kost dat heel veel geld. Zou jij mij kunnen helpen met een donatie zodat ik naar het WJK in Riyad kan? Alvast bedankt!

Groetjes Kyano

Bedankt voor de support!
Kyano Pieters

Help Kyano naar het WJK 2024 in Riyad

17

Donateur(s)

€ 1055

Gedoneerd

143

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - DEGEN | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Kyano Pieters en ik ben 16 jaar. Ik zit in Havo 5 op een topsportschool, zodat ik mijn topsport en school goed kan combineren. Zo splits ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Roeland € 100   Zet'm op knakker! We gaan mooie tijden beleven in Riyadh!! 
Ad € 25   Heel, heel veel succes 
Fotostudio Difa € 25   Zet hem op jongen 💪 
Marcel € 100   Laten we eens een vorkje prikken 
Mélanie € 100   Go go go Kyano!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!