Skip to main content

Lisa Wu
Help Lisa Wu naar het EJK/WJK 2024/2025

Karate
Lisa Wu heeft in totaal
€ 3340 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 673
  Lisa Wu
  Utrecht
  Utrecht
  Dubbel goud NK 2022, Zilver op Budapest Open, Zilver op Banzai Cup (Duitsland)

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
289
Dag(en) te gaan
76
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Lisa Wu | Mijn naam is Lisa Wu (19) en ik beoefen de sport karate. Dit doe ik al 12 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht. Daarnaast ....

Mijn naam is Lisa Wu (19) en ik beoefen de sport karate. Dit doe ik al 12 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht. Daarnaast studeer ik Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

In 2022 mocht ik Nederland vertegenwoordigen op het EJK in Praag en op het WJK in Turkije en ben ik geëindigd in de top 25 (WJK).
Het jaar 2023 bracht nieuwe uitdagingen en kansen. Opnieuw had ik de eer om Nederland te vertegenwoordigen, ditmaal op het EJK in Cyprus, waar ik zowel kata als kumite mocht beoefenen. Bovendien behaalde ik de titel van Nederlands kampioen voor zowel kata als kumite.

In februari ben ik tijdens een training geblesseerd geraakt aan mijn knie waardoor ik meerdere maanden eruit heb gelegen. Na een lang proces ben ik weer hersteld en ik ben gebrand om weer op de mat te staan.

Doel
Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met veel grote toernooien. Op de planning staan meerdere nationale en internationale kwalificatietoernooien. Deze zijn noodzakelijk om mezelf te kwalificeren voor het EJK en WJK in 2024/2025. De kosten lopen al snel op. Mijn bijbaan brengt niet genoeg op, dus extra financiële steun is meer dan welkom!

U kunt mij helpen om mijn doel te behalen en mijn droom te verwezenlijken!

Bedankt voor de support!
Lisa Wu

Help Lisa Wu naar het EJK/WJK 2024/2025

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

289

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Mijn naam is Lisa Wu (19) en ik beoefen de sport karate. Dit doe ik al 12 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht. Daarnaast studeer ik Beweging ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!