Skip to main content

Lotte van der Beek
Help Lotte van der Beek naar het WK Karate in Japan

Karate
Lotte van der Beek heeft in totaal
€ 1495 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1556
  Lotte van der Beek
  Riethoven
  Noord-Brabant
  JKA Europe Cup 2024 - 17e plaats kumite junior dames, JKA Open Nederlands Kampioenschap 2023 - 2e plaats kumite junior dames, Funakoshi Cup 2019 - 1e plaats kumite jeugd, JKA Nederlands Kampioenschap 2017 - 1e plaats kumite jeugd

Campagne statistieken

€ 1495
99.67%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 1495
Dag (en) verstreken
65
Dag(en) te gaan
104
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Lotte van der Beek | Hoi hoi, leuk dat je op mijn campagne hebt geklikt :) Ik ben Lotte van der Beek en ik ben 16 jaar oud en ik kom uit de ....

Hoi hoi, leuk dat je op mijn campagne hebt geklikt :)

Ik ben Lotte van der Beek en ik ben 16 jaar oud en ik kom uit de regio Eindhoven. Ik doe al 8 jaar karate en geniet er met volle teugen van.

Afgelopen april 2024 heb ik voor het eerst mee mogen doen aan de JKA Europe Cup in Gent, België. Hier ben ik in de top 32 van Europa gekomen in de catogerie Junior Ladies Kumite.

Aankomend najaar ben ik geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap Shotokan Karate in Japan (Funakoshi Gichin Cup – JKA World Karate Championship Tournament 2024).

Dit is een vrij kostbare reis en helaas word ik niet gesponsord. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kleine bijdrage willen doneren om mijn droom te verwezenlijken.

Arigato!

Bedankt voor de support!
Lotte van der Beek

Help Lotte van der Beek naar het WK Karate in Japan

16

Donateur(s)

€ 1495

Gedoneerd

65

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Hoi hoi, leuk dat je op mijn campagne hebt geklikt :) Ik ben Lotte van der Beek en ik ben 16 jaar oud en ik kom uit de regio Eindhoven. Ik doe al 8 j ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Hans en Eline van den Broek € 50   Heel veel succes, maar vooral plezier! Je gaat een geweldige ervaring tegemoet om nooit te vergeten.  
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Lotte, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je sportcarrière!  
Corina € 25    
Vespo Groep B.V. € 400   Typfoutje gemaakt. Wilde €500 doneren ;-) 
Vespo Groep B.V. € 100   Heel veel succes gewenst namens alle collega’s.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.