Skip to main content

Mette Halewijn
Help Mette in 2024 naar haar (meerdaagse) concoursen!

Paardrijden - Dressuur
Mette Halewijn heeft in totaal
€ 3613 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1364
  Mette Halewijn
  Oostknollendam
  Noord-Holland
  65,57% in het ZZ-Licht

Campagne statistieken

€ 50
2.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 50
Dag (en) verstreken
23
Dag(en) te gaan
138
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Mette Halewijn | Hi, ik ben Mette Halewijn en ik ben 19 jaar oud. Sinds dat ik een baby was werd ik door mijn oppas al op een pony gezet, toe....

Hi, ik ben Mette Halewijn en ik ben 19 jaar oud. Sinds dat ik een baby was werd ik door mijn oppas al op een pony gezet, toen ik 5 was begon ik echt met rijden en toen ik 12 was kreeg ik dan eindelijk mijn eerste eigen pony.

Vandaag de dag heb ik die pony, Blaise nog steeds. Na jaren tussen de pony’s gestart te hebben tot en met het hoogste niveau (Z2) dressuur en het Z springen starten wij nu tussen de paarden in het springen en in het ZZ-Licht dressuur, wat de hoogste landelijke klasse is. Met Blaise heb ik een erg bijzondere band. Ik kocht hem toen hij 8 jaar oud was, en toen had hij al 8 eigenaren gehad. Hij was erg mensenschuw en had duidelijk veel meegemaakt. Inmiddels kunnen wij lezen en schrijven met elkaar en gaat alles door vertrouwen. 2 jaar geleden besloot ik om een nieuw avontuur aan te gaan en kocht ik een onbeleerd tweejarig dressuurpaard, Pumba. Ik heb hem vanaf het begin zelf opgeleid en breng hem inmiddels uit in de basissport.

Ik vind beide disciplines, zowel het springen als het dressuur erg leuk, en dat zie je niet vaak! In beide disciplines zou ik graag willen groeien.

Om te kunnen groeien in het springen zou ik heel graag op meerdaagse concoursen willen gaan. Maar helaas zijn dit soort wedstrijden erg duur… Zo moet je niet alleen inschrijfgeld en vervoer betalen, maar ook verblijf voor mijn paarden en mijzelf.

In de dressuur mag ik binnenkort subtop starten. Daarnaast mag ik ook bij de Young Riders starten. Deze wedstrijden zijn verder weg, minder vaak en duurder.

Mijn moeder steunt mij financieel en momenteel werk ik zelf met jonge paarden op een springstal en fokkerij. In september zal ik met de studie Gezondheidswetenschappen beginnen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Dan zal ik minder tijd hebben om wat extra’s te verdienen om voor mijn doelen te gaan. Daarom zou ik hiervoor graag jouw hulp willen inschakelen!

Wat heb ik jou te bieden? Allereerst ben je na een donatie altijd welkom om bij mijn paarden te komen kijken! Denk aan trainingen of wedstrijden. Of wellicht wil je er graag iets over leren? Daarnaast heb ik voor bedrijven nog iets te bieden. Ik heb namelijk een trailer waarmee ik door heel Nederland rij, en door jouw donatie misschien nog verder! Geef jij een donatie vanaf €250? Dan mag jij in overleg het logo van jouw bedrijf op mijn trailer plaatsen! Heb jij als bedrijf iets anders te bieden? Denk aan kleding of professionele foto’s, laat het mij weten!

Bedankt voor de support!
Mette Halewijn

Help Mette in 2024 naar haar (meerdaagse) concoursen!

1

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | PAARDRIJDEN - DRESSUUR | NON-PROFIT


Hi, ik ben Mette Halewijn en ik ben 19 jaar oud. Sinds dat ik een baby was werd ik door mijn oppas al op een pony gezet, toen ik 5 was begon ik echt m ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Joyce € 50   Lieve Mette, Super om je te zien rijden! Zowel op mijn kikker als op je eigen top paarden! Heel veel succes!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!