Steun de crowdfunding campagne:

Help Michel Tsiba Met Zijn Partner Daria Danilova Op Weg Naar Volgend Seizoen!

Michel Tsiba
Help Michel Tsiba met zijn partner Daria Danilova op weg naar volgend seizoen!

Schaatsen - Kunstrijden
 • Talent Profiel
  Michel Tsiba
  Zandvoort
  Schaatsen - Kunstrijden
  Noord-Holland
  9e plek Wereld Kampioenschappen 2022
  https://micheltsiba.com

Campagne statistieken van
Michel Tsiba

€ 1500
50.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
52
Dag(en) te gaan
-22
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Michel Tsiba | Mijn naam is Michel Tsiba, 24 jaar oud, ik kom uit Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden....

Mijn naam is Michel Tsiba, 24 jaar oud, ik kom uit Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partner Daria Danilova.


Daria en ik schaatsen pas 4 jaar samen, in deze 4 jaar hebben wij al mooie resultaten bereikt, zo zijn wij 3-voudig Nederlands Kampioen, hebben wij 2 EK’s en 2 WK’s gereden, waarbij wij geschiedenis schreven in 2021 door het eerste Nederlandse paar ooit te zijn die mee deed aan een WK. Onze beste klassering is de 9e plaats op de Wereld Kampioenschappen van 2022 die afgelopen maart gehouden werden in Montpellier, Frankrijk. Daria en ik hebben een doel, met de top meedraaien op de Olympische Spelen van 2026. Wij doen er alles aan om dit doel te verwezenlijken.

Zelfs met een top 9 klassering op een WK krijgen wij nog steeds helaas geen financiële ondersteuning. Naast het feit dat wij geen inkomen hebben omdat wij full time bezig zijn met onze sport, kunnen we niet eens alle kosten dekken van onze trainingen. Vandaar hebben we jullie hulp nodig! Help ons op weg naar de medailles, wij zamelen geld in zodat wij in de zomer op trainingstages kunnen in het buitenland om ons optimaal voor te kunnen bereiden op volgend seizoen. Door onze prestaties hebben we grote wedstrijden op de planning staan waar we mee willen draaien met de top zoals de Senior Grand Prixs, EK en WK.

Help ons op weg naar de top! Wij waarderen jullie hulp, elke bijdrage brengt on een stap vooruit! Super bedankt en hopen op jullie steun!

 

Bekijk hier een onze lange kur van onze historische 9e plek op het WK! https://www.eurosport.nl/kunstrijden/wk-kunstrijden-bekijk-de-kur-waarmee-danilova-en-tsiba-negende-worden-bij-het-paarrijden_vid1655956/video.shtml

 

Bedankt voor de support!
Michel Tsiba

Help Michel Tsiba met zijn partner Daria Danilova op weg naar volgend seizoen!

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

52

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Michel Tsiba, 24 jaar oud, ik kom uit Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partner ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500 Beste Michel, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com