Skip to main content

Mika van Woudenberg
Help Mika van Woudenberg naar het Karate WK 2022 en EK 2023

Karate - Sparring
Mika van Woudenberg heeft in totaal
€ 1837 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 928
  Mika van Woudenberg
  vleuten
  Utrecht
  Nederlands kampioen 2017, 2021 en 2022, 3x kwartfinalist Karate 1 Youth Leagues., oud 6e plek op de world ranking

Campagne statistieken

€ 432
8.64%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 432
Dag (en) verstreken
682
Dag(en) te gaan
-533
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Mika van Woudenberg | Hey! Mijn naam is Mika van Woudenberg. Ik ben 15 jaar en woon in Utrecht.Onlangs ben ik geselecteerd voor het Wereldka....

Hey!

Mijn naam is Mika van Woudenberg. Ik ben 15 jaar en woon in Utrecht.
Onlangs ben ik geselecteerd voor het Wereldkampioenschap Jeugd Karate en ik zoek hier sponsoren voor.

Ik beoefen de sporten karate (topsport) en basketbal (vriendenteam). Op mijn 6e volgde ik een workshop bij Karate Team Utrecht en ik vond dit zo leuk dat ik nooit meer weg ben gegaan.

Sinds mijn 9e doe ik mee aan wedstrijden in het sparringsonderdeel van karate, kumite.
Via beginnerstoernooien, Nederlands kampioenschappen en internationale titels werd ik op mijn 12e uitgenodigd voor de Nederlands team waar ik nu wekelijks trainingen van volg.

Inmiddels sta ik in de top 10 van de wereld in mijn leeftijd en gewichtsklasse.

Al sinds dat ik 10 jaar ben is mijn grote droom om voor Nederland uit te mogen komen op een EK of WK. Ik heb er alles aan gedaan om mijzelf te kwalificeren en dit is nu gelukt!
Om mij te kwalificeren moet ik naar veel buitenlandse toernooien wat wij zelf moeten betalen. Ook voor de deelname aan het WJK, welke in Konya (Turkije) wordt gehouden, wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Nog voor het Wereldkampioenschap in oktober heeft de Karate Bond Nederland een aantal kwalificatie toernooien aangewezen voor het Europees Kampioenschap in februari 2023. Hiervoor zou ik mij graag ook weer kunnen kwalificeren. 3, 17 en 24 september zijn er toernooien in Duitsland, Hongarije en Luxemburg. Dit moeten ik en mijn ouders allemaal zelf betalen.

Een bijdrage voor alle deze toernooien zou ik enorm waarderen.

Naast de trainingen bij het NL team train ik 8 uur in de week bij Karate Team Utrecht, 2 uur bij de basketbalvereniging en begeleidt KVG Athelete Development mij in de sportschool.

Naast dat ik zelf sport, zet ik mij bij Karate Team Utrecht ook in om de karatesport en alles wat ik hierover heb geleerd over te brengen aan de jeugdleden. Naast basislessen karate om kinderen te helpen hogere banden te kunnen krijgen, ben ik afgelopen seizoen ook een eigen groepje begonnen met kinderen die ambitie hebben om ook kumitewedstrijden te doen. In juni en in juli heb ik deze kinderen mogen begeleiden en coachen op hun eerste toernooitjes.

Bij de basketbal ben ik naast mijn eigen wedstrijden ook actief als scheidsrechter bij de wedstrijden van de U10 en U12 teams.

Om mijn topsport te kunnen blijven doen en mij ook voor het EJK te kunnen kwalificeren is veel geld nodig. Daarom vraag ik u om een bijdrage in de reis- en verblijfkosten voor de buitenlandse toernooien.

Elke bijdrage helpt mij!

Voor bijdragen boven de € 100,- wil ik graag iets terug doen. Dit kan bijvoorbeeld in het geven van een workshop, demonstratie of naamsvermelding op mijn socials. Voor verder contact of eventuele samenwerkingen kunt u mailen naar: .

Alvast bedankt,

Mika van Woudenberg

Bedankt voor de support!
Mika van Woudenberg

Help Mika van Woudenberg naar het Karate WK 2022 en EK 2023

13

Donateur(s)

€ 432

Gedoneerd

682

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Hey! Mijn naam is Mika van Woudenberg. Ik ben 15 jaar en woon in Utrecht.Onlangs ben ik geselecteerd voor het Wereldkampioenschap Jeugd Karate en ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Bert en Ria Van Venetiën € 20   Veel succes Mika 
Kees van Geel € 50    
Marijke van der Heiden € 50   Heel veel succes en geniet van de reis er naar toe. 
Inge Sanders € 50   Succes... 
Paul Meijer € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!