Skip to main content

Milou de Vreede
Help Milou de Vreede naar haar Vrouwenvoetbal droom

Voetbal
Milou de Vreede heeft in totaal
€ 510 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1390
  Milou de Vreede
  De Lier
  Zuid-Holland
  jeugd tm 13 jaar bij Ajax gespeeld, vanaf 14 jaar nu bij ADO bij de MO16

Campagne statistieken

€ 510
51.00%
Donateur(s)
2
Gedoneerd
€ 510
Dag (en) verstreken
164
Dag(en) te gaan
201
Doelbedrag
€ 1000

Crowdfunding Campagne voor Milou de Vreede | Hoi, Ik ben Milou de Vreede. Mijn passie voor voetbal begon toen ik 5 jaar was en zelf leerde voetballen. Nu ben ik 14 jaar....

Hoi, Ik ben Milou de Vreede. Mijn passie voor voetbal begon toen ik 5 jaar was en zelf leerde voetballen. Nu ben ik 14 jaar en is mijn passie alleen maar groter geworden en hoop ik ooit bij het Nederlands vrouwen elftal te mogen spelen.

Alleen met Talent kom je er niet wordt er vaak geroepen en dat is helemaal waar want zonder personal coach, familie, vrienden en ouders die 5 dagen in de week heen en weer rijden was ik nooit zover gekomen. 

Gezien het vrouwen voetbal nog niet gesteund wordt met ophalen met busjes en kleding/schoenen etc. ben ik afhankelijk van mijn ouders en familie die mij financieel en in tijd steunen om mij te laten voetballen bij een BVO.

Om mijn eigen steentje bij te dragen zoek ik sponsors die mij financieel kunnen steunen zodat de reiskosten, trainingsreizen dragelijk blijven en zodat hopelijk ook mijn droom dichter bij komt naar het vrouwen elftal door persoonlijke begeleiding in te zetten in krachttrainingen en voetbal trainingen.

Elke donatie ben ik blij mee en zal het vrouwen voetbal weer een stukje op de kaart zetten.  Alvast bedankt, groetjes Milou de Vreede

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Milou de Vreede

Help Milou de Vreede naar haar Vrouwenvoetbal droom

2

Donateur(s)

€ 510

Gedoneerd

164

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | VOETBAL | NON-PROFIT


Hoi, Ik ben Milou de Vreede. Mijn passie voor voetbal begon toen ik 5 jaar was en zelf leerde voetballen. Nu ben ik 14 jaar en is mijn passie alleen m ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 10    
Stichting € 500   Milou leef je droom! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.