Skip to main content

Steyn Oldenhof
Help Nederlands Kampioen Steyn op weg Europa in.

Judo
Steyn Oldenhof heeft in totaal
€ 4483 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1211
  Steyn Oldenhof
  Hengelo
  Overijssel
  okt. 2023 ECC in Berlijn brons, maart 2024 Nederlands Kampioen goud.
  https://dejudoschool.nl/2024/03/03/steyn-oldenhof-nederlands-kampioen-judo-yael-schipper-veroverd-het-brons/

Campagne statistieken

€ 3255
130.20%
Donateur(s)
10
Gedoneerd
€ 3255
Dag (en) verstreken
78
Dag(en) te gaan
-3
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Steyn Oldenhof | Wat leuk dat u even de tijd neemt om mijn campagne te lezen. Ik ben Steyn Oldenhof, 17 jaar en judo is mijn passie. Ik trai....

Wat leuk dat u even de tijd neemt om mijn campagne te lezen.

Ik ben Steyn Oldenhof, 17 jaar en judo is mijn passie. Ik train al vanaf mijn 4de jaar bij Judoschool Haagsma in Hengelo, en sinds een aantal jaar bij regionaal trainingscentrum  Bijsterbosch in Heerde en TeamNL centrum Papendal. Mijn droom is om deel te mogen nemen aan de Olympische Spelen 2028. 

Maar om deze droom waar te kunnen maken moet ik de weg volgen naar de top. Elke dag train ik om beter te worden, door krachttraining te volgen en judo uit te oefenen. Ik heb een NOC-NSF belofte status gekregen en ben door de judobond geselecteerd om wekelijks te komen trainen met de selectie op het trainingscentrum Papendal.

Ik ben zeer gemotiveerd en voornemens om te voldoen aan de eisen van de selectie en dit zal beloond worden met deelname aan Europese toernooien en trainingsstages. Afgelopen zaterdag 2 maart ben in Nederlands Kampioen geworden in de -21 100 kg. Hier heb ik hard naar toe gewerkt en is beloond met een gouden medaille en een zwarte band eerste dan. Eind maart vertrek ik voor een wedstrijd en trainingsstage naar Bremen. Binnenkort zal ik via de JBN, Judobond Nederland horen aan welke Europese Junioren Cup ik mag deelnemen. De deelname aan EJC’s is belangrijk om ervaring op te doen en uiteindelijk geselecteerd te worden voor EK. en WK.

De kosten voor een EJC en trainingsstages nationaal en internationaal komen helaas voor eigen rekening. Deze kosten zijn gemiddeld 700-1000 per toernooi, hier worden o.a. de kosten voor deelname, reis- verblijfkosten en kosten voor een coach van betaald. Mijn trainingsoutfit moet voldoen aan de IJF regels, een judopak kost  250,- per stuk (wit en blauw pak).

Ik heb naast school en de judo ook een bijbaantje om een deel van de kosten zelf te kunnen betalen maar dat is een druppel op de gloeiende plaat. Echter moet ik zelf eerst heel veel investeren om hopelijk straks bij Team-NL aan te kunnen sluiten waar de kosten wel worden vergoed.

Om mijn droom te kunnen verwezenlijken ben ik op zoek naar sponsors. Ik zou het geweldig vinden als uw bedrijf of u zelf mij zou kunnen helpen. Iedere donatie klein of groot is meer dan welkom.

Als tegenprestatie en als u dat zelf ook op prijs stelt zou ik u graag willen uitnodigen op een van de toernooien waar ik aan deel zal nemen. Of als u zelf een ander voorstel heeft sta ik daarvoor ook open om te bespreken.

Mocht u bedrijfsmatig willen sponsoren mag u mij mailen op dan neem in zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat is goed nieuws als u mij wil steunen met een financiële bijdrage. De ANBI-status geeft u als donateur namelijk de mogelijkheid een financiële gift fiscaal van de belasting af te trekken. En wel van de inkomsten- en de vennootschapsbelasting.

Dank voor uw interesse in mijn verhaal en hopelijk voor uw sponsoring.

Met vriendelijke groet,

Steyn Oldenhof

 

 

Bedankt voor de support!
Steyn Oldenhof

 

Bedankt voor de support!
Steyn Oldenhof

Help Nederlands Kampioen Steyn op weg Europa in.

10

Donateur(s)

€ 3255

Gedoneerd

78

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Wat leuk dat u even de tijd neemt om mijn campagne te lezen. Ik ben Steyn Oldenhof, 17 jaar en judo is mijn passie. Ik train al vanaf mijn 4de jaar b ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Familie de Cloet € 10   Zet 'm op Steyn! 
Sandra (moeder Jari) € 25    
Marieke Klein Gunnewiek € 40   Steyn, heel veel succes! Super hoe je sport en school combineert. 
Timmerbedrijf Mark Koebrugge € 250   Steyn succes! 
Heleen € 30   Suc6  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!