Steun de crowdfunding campagne:

Help Pim Stuij Naar De Top!

pim stuij
Help Pim Stuij naar de top!

Schaatsen - Langebaan
 • Talent Profiel
  pim stuij
  Bergambacht
  Schaatsen - Langebaan
  Zuid-Holland
  3x goud op het NK supersprint!

Campagne statistieken van
pim stuij

€ 1603
40.08%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 1603
Dag (en) verstreken
19
Dag(en) te gaan
122
Doelbedrag
€ 4000

Crowdfunding Campagne voor pim stuij | Mijn naam is Pim Stuij, 18 jaar en sinds jongs af aan al volop bezig met langebaanschaatsen. Het begon allemaal op de sloot in B....

Mijn naam is Pim Stuij, 18 jaar en sinds jongs af aan al volop bezig met langebaanschaatsen. Het begon allemaal op de sloot in Bergambacht, toen bij de schaatsvereniging STV Lekstreek en inmiddels schaats ik bij KTT Zuidwest waar ik strijd om de nationale titels.

Afgelopen seizoen was mijn laatste seizoen als junior. Dit seizoen heb ik mooi mogen afsluiten met goud op het Nederlands Kampioenschap Supersprint. Na 7 weken blessureleed midden in het seizoen gevolgd door corona heb ik onder andere de nationale- en internationale (plaatsings)wedstrijden moeten missen. Ondanks de tegenslagen heb ik het seizoen niet opgegeven en met deze Nederlandse titel als resultaat kreeg ik voor mijzelf de bevestiging dat ik op de goede weg ben.

Komend seizoen maak ik mijn debuut bij de Senioren (op TV) en mijn hele leven draait op dit moment dan ook om het schaatsen. Dat is wat ik wil en dat is waarvoor ik alles doe en laat. 

Om zo goed mogelijk te kunnen trainen en presteren komen helaas ook heel veel kosten kijken die ik zelf moet financieren. Om de volgende stap te kunnen maken naar het professionele schaatsen en daar mijn olympische droom waar te maken is alle financiële steun meer dan welkom! 

Uw donatie groot of klein maakt voor mij een verschil! doneren kan al vanaf €5,-

Alvast super bedankt!

Groetjes,

Pim Stuij

Bedankt voor de support!
pim stuij

Help Pim Stuij naar de top!

13

Donateur(s)

€ 1603

Gedoneerd

19

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Mijn naam is Pim Stuij, 18 jaar en sinds jongs af aan al volop bezig met langebaanschaatsen. Het begon allemaal op de sloot in Bergambacht, toen bij ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Nathalie Glastra € 25 Succes met de volgende stap van fam glastra
Corina en Frank Van den Broek € 50 Heel veel succes Pim
Larissa van den Broek € 20 Heel veel succes!!
Anonieme donateur € 1000
Peter Hordijk € 53 Succes Pim.
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.

 
 

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com