Skip to main content

Quint Eduardo Kuijper
Help Quint's droom naar goud op de Jeugd Olympische Spelen 2026

Karate
Quint Eduardo Kuijper heeft in totaal
€ 50 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 828
  Quint Eduardo Kuijper
  Zwaag
  Noord-Holland
  Zilver Open Dutch for Youth 2021

Campagne statistieken

€ 50
1.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 50
Dag (en) verstreken
565
Dag(en) te gaan
925
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Quint Eduardo Kuijper | Hallo allemaal, Ik ben Quint Eduardo Kuijper, 14 jaar oud en sinds begin maart 2022 heb ik de NOC*NSF talentstatus Be....

Hallo allemaal,

Ik ben Quint Eduardo Kuijper, 14 jaar oud en sinds begin maart 2022 heb ik de NOC*NSF talentstatus Belofte Karate gekregen en train ik bij Fightin' Nabil Academy in Amsterdam. Tevens ben ik lid van de nationale selectie bij de Karate-do Bond Nederland (KBN) en ik volg regelmatig trainingsstages en clinics bij voormalige en huidige wereldkampioenen karate.  

Mijn droom is om kampioen te worden bij de Jeugd Olympische Spelen Karate in 2026, De weg hiernaartoe vereist mijn deelname aan de zogenaamde Youth League Karate toernooien in het buitenland. 

Ik vraag jullie steun door een financiële bijdrage te geven, zodat ik de noodzakelijke reis- en verblijf- en materiaalkosten, alsmede de belangrijke trainingen en stages in het buitenland kan (blijven) betalen. Graag verricht ik voor jullie dan een wederdienst door naast mijn tweetalige studie aan het Tabor College Werenfridus in Hoorn, waarbij ik een topsportstatus heb, keihard te trainen voor het verwezenlijken van mijn droom tot het behalen van goud op de Olympische Spelen en Wereldkampioenschappen. 

Osu! 

Bedankt voor de support!
Quint Eduardo Kuijper

Help Quint's droom naar goud op de Jeugd Olympische Spelen 2026

1

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

565

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik ben Quint Eduardo Kuijper, 14 jaar oud en sinds begin maart 2022 heb ik de NOC*NSF talentstatus Belofte Karate gekregen en train ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Andre Schipper € 50   Succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!