Steun de crowdfunding campagne:

Help Quint's Droom Naar Goud Op Het WK 2023 In Budapest Te Verwezenlijken

Quint Eduardo Kuijper
Help Quint's droom naar goud op het WK 2023 in Budapest te verwezenlijken

Karate
 • Talent Profiel
  Quint Eduardo Kuijper
  Zwaag
  Karate
  Noord-Holland
  Zilver Open Dutch for Youth 2021

Campagne statistieken van
Quint Eduardo Kuijper

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
166
Dag(en) te gaan
420
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Quint Eduardo Kuijper | Hallo allemaal, Ik ben Quint Eduardo Kuijper, 14 jaar oud en sinds begin maart 2022 heb ik de NOC*NSF talentstatus Be....

Hallo allemaal,

Ik ben Quint Eduardo Kuijper, 14 jaar oud en sinds begin maart 2022 heb ik de NOC*NSF talentstatus Belofte Karate gekregen en train ik bij Fightin' Nabil Academy in Amsterdam. Tevens ben ik lid van de nationale selectie bij de Karate-do Bond Nederland (KBN) en ik volg regelmatig trainingsstages en clinics bij voormalige en huidige wereldkampioenen karate zoals recent bij; Gogita Arkania, Jasar Ganzjadeh, Ayumu Uekusa en sensei Babak Goudarzi. 

Mijn droom is om volgend jaar 2023 aan het wereldkampioenschap karate in Budapest deel te nemen en daar goud te veroveren. De weg hiernaartoe vereist mijn deelname aan de zogenaamde Youth League Karate toernooien in het buitenland, zoals bijvoorbeeld in Croatië, Porec begin juli 2022 en Italië, Venetië in december 2022. 

Ik vraag jullie steun door een financiële bijdrage te geven, zodat ik de noodzakelijke reis- en verblijf- en materiaalkosten, alsmede de belangrijke trainingen en stages in het buitenland kan (blijven) betalen. Graag verricht ik voor jullie dan een wederdienst door naast mijn tweetalige studie aan het Tabor College Werenfridus in Hoorn, waarbij ik een topsportstatus heb, keihard te trainen voor het verwezenlijken van mijn droom tot goud op het wereldkampioenschap in Budapest. 

Osu! 

Bedankt voor de support!
Quint Eduardo Kuijper

Help Quint's droom naar goud op het WK 2023 in Budapest te verwezenlijken

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

166

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik ben Quint Eduardo Kuijper, 14 jaar oud en sinds begin maart 2022 heb ik de NOC*NSF talentstatus Belofte Karate gekregen en train ik ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com