Steun de crowdfunding campagne:

Help Rinske Huitema Naar De Paralympische Spelen

Rinske Huitema
Help Rinske Huitema naar de paralympische spelen

Basketball
 • Talent Profiel
  Rinske Huitema
  Arnhem
  Basketball
  Gelderland
  Mee trainen met nationaal team

Campagne statistieken van
Rinske Huitema

€ 785
31.40%
Donateur(s)
15
Gedoneerd
€ 785
Dag (en) verstreken
212
Dag(en) te gaan
-60
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rinske Huitema | Ik ben Rinske Huitema (19), ik doe sinds september 2019 aan rolstoelbasketbal nadat ik mijn favoriete sport op heb moeten ge....

Ik ben Rinske Huitema (19), ik doe sinds september 2019 aan rolstoelbasketbal nadat ik mijn favoriete sport op heb moeten geven omdat mijn lichaam het door een heup afwijking het niet meer aan kon om een valide sport te doen.

Op dit moment woon en train ik op het TeamNL centrum Papendal waarbij ik het rolstoelbasketbal programma volg en mee train met het nationaal damesteam.  Dit om mijn droom op Paralympisch kampioen te worden waarheid te maken.

 

Door het aanmeten van een Basketbal Rolstoel en wekelijkse instuif bij Basketball Experience Nederland ben ik in contact gekomen met Gertjan van der Linden, die mij uitnodigde om eens een kijkje te komen nemen bij een training van het Nederlands Dames Team op Papendal, daarna is het snel gegaan en ben ik sinds september 2020 op vrijdag deel gaan nemen aan TeamNL centrum trainingen. Deze TeamNL centrum trainingen op vrijdag hebben ertoe geleid dat ik sinds het begin van het seizoen 2021/2022 een volwaardig lid ben van het TeamNL Centrum programma Rolstoelbasketbal en ik intern woon op Papendal.

Omdat ik nu voltijd bezig ben met rolstoelbasketbal en een thuis studie volg heb ik op dit moment geen inkomsten en probeer daarom op deze manier geld te verzamelen om mijn huur op Papendal en de onderhoudskosten van mijn basketbalrolstoel te kunnen betalen. Ook zal ik hiervan nieuwe wielen/nieuwe rolstoel van willen bekostigen.

Bedankt voor de support!
Rinske Huitema

Help Rinske Huitema naar de paralympische spelen

15

Donateur(s)

€ 785

Gedoneerd

212

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | BASKETBALL | NON-PROFIT


Ik ben Rinske Huitema (19), ik doe sinds september 2019 aan rolstoelbasketbal nadat ik mijn favoriete sport op heb moeten geven omdat mijn lichaam het ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Anonieme donateur € 100
Anonieme donateur € 5
Anonieme donateur € 25
Erik Weerdenburg € 50
Rini Zwambach € 20
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com