Skip to main content

Thalissa Wijkstra
Help Thalissa naar het WK in Bulgarije november 2022

Gymnastiek - Trampoline
Thalissa Wijkstra heeft in totaal
€ 8259 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 615
  Thalissa Wijkstra
  Alkmaar
  Noord-Holland
  Vice World Champion 2022 individueel, Derde synchroon jeuwd WK Bulgarije, Tweede jeugd EK synchroon Italië, Viervoudig Nederlands Kampioen, sporttalent 2019, 14e individueel en 4e synchroon bij het Jeugd WK 2019 in Tokyo, 14e individueel en 4e synchroon bij het Jeugd WK 2021 in Azerbeidzjan, Goud op de Dutch Trampoline Open, Goud David Ward Huntcup, Goud Scalabiscup Portugal

Campagne statistieken

€ 2835
81.00%
Donateur(s)
18
Gedoneerd
€ 2835
Dag (en) verstreken
654
Dag(en) te gaan
-489
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Thalissa Wijkstra | Sinds 5 jaar train ik bij Triffis Alkmaar , elk jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden en ben ik bij de Nederlandse top....

Sinds 5 jaar train ik bij Triffis Alkmaar , elk jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden en ben ik bij de Nederlandse top gaan horen. Mijn trainer noemt mij een van de grote talenten van Nederland.

 Toen ik 7 was werd ik gescout en gevraagd voor de regio selectie, we woonden toen nog in Aalsmeer waar ik begon bij Omnia. De trainers wisten niet wat ze zagen , mijn spierspanning en kracht bleken heel bijzonder op zo'n jonge leeftijd. Ik heb het in mij om heel ver te komen en Nederland te vertegenwoordigen op grote toernooien. Ik spring een ontzettend hoge moeilijkheid voor mijn leeftijd met maar liefst 10 verschillende dubbele salto's.Aan het jeugd WK in Tokio (2019) en het jeugd WK in Azerbeidzjan (2021) heb ik al meegedaan. Ik ben daar bij allebei 14e (individueel) en 4e (synchroon) geworden van de wereld.

Op het EK in Italië (2022) werd ik tweede met synchroon. En bij de Dutch Trampoline Open won ik goud individueel, zilver met synchroon en team.

 De KNGU betaald helaas niet meer mee aan de trampoline sport, waardoor alle kosten voor eigen rekening komen.Dat is natuurlijk heel erg balen. Ik train nu zo'n 25 uur in de week en alleen de trainingskosten zijn al 240,08 per maand. Daarnaast komen er nog vele kosten bij zoals de kosten voor kleding reiskosten en natuurlijk wedstrijd kosten. Wat vooral voor internationale wedstrijden behoorlijk hoog is.

 Toch is dat nodig om me te blijven ontwikkelen en mijn dromen waar te maken.

 Mijn doelen zijn nog veel EK"s en WK's te springen, wereldkampioen worden en natuurlijk het grootste doel: de Olympische spelen. Mijn sport is alles voor mij, ik kan niet zonder en doe er alles voor. Ik zit op de topsport loot school het Willem Blaeu , waardoor ik mijn sport optimaal kan combineren met mijn school.

 Ik hoop dat jullie mij willen steunen om mijn dromen waar te maken. Financieel is het ook nog eens extra lastig omdat mijn moeder er alleen voor staat. Toch steunt ze mij en gunt ze mij alles.

 Helpt u mij mee? Zodat ik mijn talent optimaal kan ontwikkelen.Ik zal zeker alles geven wat ik in mij heb.

 

Bedankt Voor De Support!

Thalissa Wijkstra

Bedankt voor de support!
Thalissa Wijkstra

Help Thalissa naar het WK in Bulgarije november 2022

18

Donateur(s)

€ 2835

Gedoneerd

654

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Sinds 5 jaar train ik bij Triffis Alkmaar , elk jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden en ben ik bij de Nederlandse top gaan horen. Mijn trainer noe ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Reach Out 2 en Carpe Diem € 2000   Reach Out 2 en Carpe Diem wensen je veel succes met je sportieve carrière!  
Farida Osman € 10    
Anonieme donateur € 20    
Anonieme donateur € 5    
Rudo Maasland € 65    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!