Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Anouk Könst
Helpt u Anouk naar een vol Thialf?

Schaatsen - Langebaan
Anouk Könst heeft in totaal
€ 2124 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 842
  Anouk Könst
  Langeraar
  Zuid-Holland
  NK allround P21, NK marathon P11, NK lange afstanden (3km) P15, NK teamsprint P2

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
68
Dag(en) te gaan
188
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Anouk Könst | Hi, mijn naam is Anouk Konst en wat tof dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik woon in Langeraar en schaats sinds mi....

Hi, mijn naam is Anouk Konst en wat tof dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik woon in Langeraar en schaats sinds mijn 8e! De laatste jaren heb ik mijn niveau behoorlijk verbeterd en schaats ik nu tussen de beste junioren van Nederland. Zo nam ik afgelopen seizoen deel aan verschillende Nederlandse Kampioenschappen en wist mij hier van mijn beste kant te laten zien. Zo behaalde ik : 

Nederlands Kampioenschap marathon : 11e plaats

Nederlands Kampioenschap allround : 21e plaats

Nederlands Kampioenschap afstanden (3000m) : 15e plaats

Nederlands kampioenschap TeamSprint : 2e plaats

Door deze mooie resultaten mag ik mij komend seizoen aansluiten bij KNSB Talent Team Noordwest (KTT). Hier zijn alle facetten & faciliteiten aanwezig om mij optimaal te ontwikkelen als topsporter en hopelijk door te groeien tot een merkenploeg. Zo is er een goed opgebouwd trainingsschema, voedingsdeskundige, sportpsychologe, fysiotherapeute en topsport lifestyle coach aanwezig. Daarnaast zal ik in september starten op de Johan Cruyff Academy om hier een aangepast schoolprogramma te volgen om zo de combinatie dragelijk te houden tussen school en sport.  Met al deze mogelijkheden kijk ik er ontzettend naar uit om komende zomer en winter in dit nieuwe team mijn ambities (schaatsen in een vol thialf!) na te jagen en mijn prestaties te verbeteren! 

Helaas zit er aan dit mooie programma een kostenplaatje verbonden waarbij ik uw hulp vraag. Een aantal van bovengenoemde faciliteiten zijn vrijblijvend aangeboden maar helaas wordt niet alles vergoed : ijsuren, wedstrijden, reiskosten, materiaalkosten, trainerskosten, trainingskampen etc. Door al deze bijkomende kosten zou een bijdrage mij ontzettend helpen om dit te kunnen bekostigen. U kunt dit doen door middel van een donatie. Elke donatie groot of klein is mij al ontzettend geholpen! 

Ontzettend bedankt! 

Anouk Konst

Bedankt voor de support!
Anouk Könst

Helpt u Anouk naar een vol Thialf?

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

68

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hi, mijn naam is Anouk Konst en wat tof dat u de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik woon in Langeraar en schaats sinds mijn 8e! De laatste jaren ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!