Skip to main content

Merijn de Haan
Het vergroten van mijn kans op mijn droom carriére!

Wielrennen - Weg
Merijn de Haan heeft in totaal
€ 1475 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1353
  Merijn de Haan
  Spijk
  Groningen
  18 op NK, 7e algemeen eind klassement NL, 2e NL er Tsjechie Jevicko
  https://www.linkedin.com/in/merijn-de-haan-586814299/

Campagne statistieken

€ 1475
22.69%
Donateur(s)
9
Gedoneerd
€ 1475
Dag (en) verstreken
232
Dag(en) te gaan
-15
Doelbedrag
€ 6500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Merijn de Haan | Wat super dat u even de tijd neemt om mijn talentboek te lezen! Waarom heb ik mij aangemeld? Via deze weg wil ik proberen i....

Wat super dat u even de tijd neemt om mijn talentboek te lezen!

Waarom heb ik mij aangemeld? Via deze weg wil ik proberen in ieder geval een deel van mijn wielercarrière voor het seizoen 2024 te kunnen bekostigen.

Mijn naam is Merijn de Haan, ik ben 17 jaar en woon in het Noordoosten in Spijk wel te verstaan, een gebied waar wel aan wielrennen wordt gedaan, maar ik ben de enige in mijn categorie in de wijde omgeving die op hoog niveau fietst. Dat houdt in dat je naast dat mijn leven volledig in het teken staat van wielrennen ik ook nog eens extra gedisciplineerd moet zijn om te trainen, want dit doe ik veelal alleen.

Naast het wielrennen volg ik een opleiding in Groningen, Sport en bewegen coach/trainer, alles staat voor mij in het teken van sport.

In 2016 ben ik begonnen in categorie 5, helaas categorie 6 & 7 gemist wegens corona en daarna gelijk de grote stap naar de nieuwelingen. Dit was toch wel echt andere koek, dat jaar stond dan ook volop in het leren koersen in grote pelotons van 150 renners.  Mijn afgelopen jaar heb ik veel kunnen laten zien met als resultaat dat ik 7e ben geëindigd in het algemeen eindklassement. Het meest trots ben ik op mijn 18e plek tijdens het NK in Zuid Limburg. Helaas was ik een paar dagen ervoor ziek geworden en het was zinderend heet die dag.

Ook kijk ik met een super goed gevoel terug op mijn koers in Berg en Terblijt, een pittige klimkoers waar ik een 6e plek wist te behalen. 

Nog een kleine greep uit mijn uitslagen van dit seizoen zijn: 

1e ronde van de Uithof

2e ronde van Oestgeest

3e Col du VAM

2e omloop Giessenburg

2e Bauke Mollema ronde

1e Jan Plat ronde

2e Nederlander in een 3daagse Tsjechie Jevisko

Naast mijn opleiding probeer ik zelf geld bij te verdienen door fietsen van anderen te onderhouden en een krantenwijk. Helaas is een baan vinden erg lastig, want de bedrijven nemen mij niet aan omdat ik niet inzetbaar ben op de zaterdagen.

Mijn ouders steunen mij door dik en dun, maar dat kunnen zij ook tot zover waar ik ze enorm dankbaar voor ben.

Ik train middels een trainingsschema die mijn trainer voor mij klaar zet, hij schreef dit over mij!

Merijn heeft ontzettend veel plezier in het wielrennen. Het afgelopen seizoen heeft hij een mooie groei doorgemaakt. Niet elke koers valt altijd alles op zijn plaats, maar hij is dichtbij en eist zo nu en dan de winst op. Hij is in ieder geval bereid om er hard voor te werken en heeft veel voor zijn sport over. Bovenal neemt hij aandachtspunten en/of feedback aan en past hij toe. Dat is een sterke eigenschap om beetje bij beetje door te groeien. Het plezier en hard werken zijn voor mij de basiselementen van intrinsieke motivatie!

Mooie woorden waar ik erg trots op ben!

Volgend seizoen zal ik naast mijn basislidmaatschap NWVG in de wedstrijden uit komen voor team JEGG DJR academy hier hoop ik mijn groei door te kunnen zetten in de ultieme droom prof wielrenner worden.

Mocht u mij een bedrag willen doneren, dan lijkt het mij erg leuk om iets terug te kunnen doen in de vorm van een clinic of het houden van een presentatie hoe de wereld van een jonge renner eruit ziet! 

Dit lukt natuurlijk niet voor iedereen die een bedrag doneert. Doneert u een bedrag van €300 of hoger dan neem ik u mee in mijn wereld het wielrennen.

Ik hoop dat u mij letterlijk een figuurlijke duw kunt geven richting de finish lijn!

Met een sportieve groet,

Merijn de Haan

0655564826

cyclist_merijn___ insta

www.allsportsradio.nl/podcasts/3906/wielrenner-merijn-de-haan-is-het-talentboek-talent-van-april

https://yvgtf.nl/nieuws/laatste-nieuws/missie-1-voor-100/merijn-de-haan-zet-meer-dan-200-kinderen-in-beweging 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Merijn de Haan

Het vergroten van mijn kans op mijn droom carriére!

9

Donateur(s)

€ 1475

Gedoneerd

232

Dag (en) verstreken

€ 6500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Wat super dat u even de tijd neemt om mijn talentboek te lezen! Waarom heb ik mij aangemeld? Via deze weg wil ik proberen in ieder geval een deel van ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Sjaak Coppens € 25   💪&😀 
Stichting € 500   suc6 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Ha Merijn, bedankt voor je geweldige bijdrage aan Missie 1 voor 100! Echt top! We wensen je veel succes met je wielercarrière! 
Refix Fysiotherapie € 200    
Optie1 Appingedam en Delfzijl € 50   Succes dit jaar.👍 Groetjes Henk  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!