Skip to main content

iQfoil
Hidde van der Meer & Zara Rozeboom naar World Sailing Youth Worlds Scheveningen

Windsurfen
iQfoil heeft in totaal
€ 1890 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 871
  iQfoil
  Monnickendam
  Windsurfen
  Noord-Holland
  Mei 2022: Hidde van de Meer en Zara Rozeboom selecteren zich voor het World Sailing Youth Worlds evenement in Scheveningen (8-15 juli), EK 2021 derde plaats voor Hidde van de Meer bij de jeugd onder 19 jaar, WK 2021 vijfde plaats voor Hidde van de Meer bij de jeugd onder 19 jaar, 2022 iQFOiL Youth & Junior International Games Garda Meer: Hidde van de Meer derde, Zara Rozeboom negende bij de jeugd onder 19 jaar

Campagne statistieken

€ 1890
118.13%
Donateur(s)
30
Gedoneerd
€ 1890
Dag (en) verstreken
750
Dag(en) te gaan
-719
Doelbedrag
€ 1600
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor iQfoil | Hidde van der Meer en Zara Rozeboom hebben zich gekwalificeerd voor het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Scheveningen (8 t....

Hidde van der Meer en Zara Rozeboom hebben zich gekwalificeerd voor het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Scheveningen (8 t/m 15 juli). Zara en Hidde behoren tot de groep talentvolle surfers die op het ogenblik nationaal en internationaal sterk presteren bij de jeugd en Nederland vertegenwoordigen op dit unieke evenement. Beide zijn als beste uit de bus gekomen tijdens een sterk bezette competitie regatta en gaan zich nu voorbereiden op het jeugd WK in eigen land. Ikzelf, Martijn van Geemen, ben de trotse coach/trainer die ze zal gaan begeleiden in de voorbereiding en tijdens het evenement in Scheveningen.

In het surfen wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van hydrofoils, en ook deze twee toppers vliegen boven het water en hebben zich in de afgelopen paar jaar enorm ontwikkeld in het windfoilen. Ze behoren tot de beste piloten die we in Nederland hebben en gaan in de komende jaren de strijd aan met de senioren om een Olympisch ticket. In lijn met het surfmateriaal wat op de komende Olympische Spelen gebruikt zal gaan worden surfen zij nu op de jeugdversie van de iQfoil. Dit is de F1 van de zeilsport en wordt wereldwijd omarmd door alle vormen van surfen en boardsports en krijgt enorm veel exposure in de media.

Hidde (18) stapte vier jaar geleden vanuit de Optimist op de surfplank, pakte het foilen zeer snel op en heeft in 2021 laten zien met de wereldtop mee te kunnen door op het WK als vijfde te eindigen en op het EK als derde. Zara (17) heeft leren surfen op Curacao en is vorig jaar vanuit Curacao met haar familie naar Nederland gekomen. Ze is sindsdien volop bezig in de iQfoil klasse en heeft de afgelopen maanden enorm veel progressie gemaakt.

Voor deelname aan het jeugd WK vraagt het Watersportverbond een eigen bijdrage tbv het inschrijfgeld van €800 per persoon. Via deze crowdfunding willen we in totaal €1600 euro ophalen om zo voor beiden in de eigen bijdrage te voorzien.

Alle giften zijn welkom en worden zeer gewaardeerd, we gaan iedereen op de hoogte houden van onze ervaringen en het verloop van het evenement.

https://allianzsailingworlds.com/allianz-youth-world-sailing-championships/

Bedankt voor de support!
iQfoil

Hidde van der Meer & Zara Rozeboom naar World Sailing Youth Worlds Scheveningen

30

Donateur(s)

€ 1890

Gedoneerd

750

Dag (en) verstreken

€ 1600

Doelbedrag

DONATIE | WINDSURFEN | NON-PROFIT


Hidde van der Meer en Zara Rozeboom hebben zich gekwalificeerd voor het World Sailing Jeugd Wereldkampioenschap in Scheveningen (8 t/m 15 juli). Zara ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Marielle Van den Ende € 20    
Hilde Tuinbeek € 50    
Maudy Huppe € 10    
Johan Vissia € 50   Succes, moet nu lukken 
Thea Griffioen € 10   Zara doe je best 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!